Το 888 Villas Park διοργανώνει ευχαριστήριο πάρτι για το προσωπικό, η κατασκευή νέου έργου θα ξεκινήσει αργότερα φέτος

Πατάγια -
Το 888 Villas Park Pattaya, ένα από τα νεότερα διαμερίσματα και βίλες της Pattaya, πραγματοποίησε ένα ευχαριστήριο πάρτι το περασμένο Σαββατοκύριακο για το προσωπικό, τους πελάτες και τα πρακτορεία.

Το 888 Villas Park είναι ένα έργο αξίας άνω των 2 δισεκατομμυρίων μπατ. Το έργο αποτελείται από 24 μονάδες βίλες και 664 μονάδες συγκυριαρχίας σε οικόπεδο 13 Rai στην κεντρική Πατάγια.

Όλες οι βίλες έχουν εξαντληθεί ενώ το 25 τοις εκατό των μονάδων συγκυριαρχίας έχει πουληθεί, είπε η διοίκηση 888 στο The Pattaya News. Η κατασκευή της βίλας θα ολοκληρωθεί το επόμενο έτος, ενώ η κατασκευή συγκυριαρχίας θα ολοκληρωθεί το 2023.

Ένα μεγάλο πάρτι εγκαινίων του έργου θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.

Το προσωπικό της 888 Villa γιορτάζει την πρωτοπορία της νέας κατασκευής του διαμερίσματος και την Κινεζική Πρωτοχρονιά στην Πατάγια.
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/