Γερμανός ομογενής βρέθηκε νεκρός σε σπίτι στην Πατάγια

Γερμανός ομογενής βρέθηκε νεκρός σε σπίτι στην Πατάγια

Πατάγια-
Ένας Γερμανός ομογενής βρέθηκε νεκρός σε ένα μπάνιο σε ένα σπίτι στην κεντρική Πατάγια σήμερα το απόγευμα.

Ο αντισυνταγματάρχης Pitak Nernsang της αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για το συμβάν γύρω στις 3:00 μ.μ.

Αστυνομία και άτομα έκτακτης ανάγκης έφτασαν σε ένα μπάνιο στον κάτω όροφο για να βρουν το πτώμα ενός 77χρονου Γερμανού ομογενή μπρούμυτα στο πάτωμα. Η Pattaya News επέλεξε να κρατήσει το όνομά του σε εκκρεμότητα επικοινωνίας με τη γερμανική πρεσβεία και τους συγγενείς του.

Η αστυνομία πίστευε ότι ο άνδρας πέθανε τουλάχιστον πέντε μέρες πριν βρεθεί το σώμα του.

Ένας γείτονας είπε στην αστυνομία ότι ο άνδρας ζει μόνος στο σπίτι για περισσότερα από 10 χρόνια και ήταν κάτοικος Ταϊλάνδης για πολλά χρόνια.

Ο γείτονας δεν είδε τον άντρα να καπνίζει μπροστά στο σπίτι όπως συνήθιζε, κάτι που έκανε τον γείτονα να ανησυχήσει και να πάει να τον ελέγξει.

Εργάτες διάσωσης επιθεωρούν τη σκηνή σε ένα σπίτι όπου ένας 77χρονος Γερμανός βρέθηκε νεκρός στην Πατάγια στις 18 Ιανουαρίου 2020.

Ο γείτονας, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, είπε στους αστυνομικούς ότι μύρισε μια άσχημη μυρωδιά από το σπίτι. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

Σε αυτό το στάδιο η αστυνομία πιστεύει ότι ο άνδρας γλίστρησε στο μπάνιο και είπε ότι δεν υπάρχουν σημάδια επιθετικού παιχνιδιού. Ο άντρας ήταν εργένης και ζούσε εντελώς μόνος.

Άρθρο The Pattaya News Team, εικόνα Associated Pattaya press.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/