Βρετανός ομογενής και Ταϊλανδός συνελήφθη στην Πατάγια για πώληση πλαστών ρολογιών

Πατάγια -
Ένας Βρετανός ομογενής και ένας Ταϊλανδός συνελήφθησαν σήμερα στην Πατάγια και κατηγορούνται για πώληση πλαστών ρολογιών με επώνυμα ονόματα.

Μια ομάδα αστυνομικών με επικεφαλής τον συνταγματάρχη Dunlayapat Taechaphonyasin της Αστυνομίας διερεύνησης της Περιφέρειας 2 συνέλαβε έναν Άγγλο ομογενή, τον κ. Mark Dorey (επίσης με το ψευδώνυμο Mark Dorez και Mark Lillie), 44 ετών.

Συνελήφθη στο Bay Walk Residence στην οδό Pattaya Beach στις 2:00 σήμερα το απόγευμα.

Ο κ. Mark Dorey, 44, Βρετανική Εθνική

Η αστυνομία κατέσχεσε 12 πλαστά επώνυμα ρολόγια από τον κ. Dorey αξίας 114,000 μπατ.

Η σύλληψη έγινε μετά από μια πληροφορία που έλαβε η αστυνομία ότι ο κ. Dorey πουλούσε ψεύτικα ρολόγια με επώνυμα επώνυμα σε ένα Instagram με το όνομα λογαριασμού «ma.rk2498» που συνδέθηκε με έναν λογαριασμό WhatsApp.

Στιγμιότυπο από το instagram του κυρίου Dorey

Η αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση τσίμπημα για να του αγοράσει ρολόγια όταν τελικά συνελήφθη.

Ο Mark παραδέχτηκε ότι αγόρασε αυτά τα ρολόγια από έναν Ταϊλανδό κ. Wiras Buaraem, 45 ετών, στον οποίο οδήγησε την αστυνομία.

Ο κ. Mark Dorey, 44 και ο κ. Wiras Buaraem, 45

Η αστυνομία συνέλαβε αμέσως τον Wiras μόλις δέκα λεπτά μετά. Η αστυνομία κατέσχεσε 40 ψεύτικα ρολόγια από τη Wiras, η αξία των οποίων είναι 23,400 μπατ.

Ο Mark και ο Wiras αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη πώληση απομιμήσεων, ενώ ο Mark αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για εργασία χωρίς άδεια εργασίας.

Συνολικά βρέθηκαν 52 ρολόγια μεταξύ των δύο ανδρών, αξίας 137,400 μπατ.

Γράφτηκε από το The Pattaya News, φωτογραφίες από την αστυνομία της Pattaya.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/