Συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι για κλοπές τσαντών με στόχο τουρίστες στην περιοχή Πατάγια

Πατάγια -
Τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν από την αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ σήμερα το πρωί και κατηγορούνται για κλοπές από τουρίστες στην Πατάγια για κλοπές.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Bang Lamung, συνταγματάρχης Pattanachai Pamornpiboon, δήλωσε στο The Pattaya News ότι συνέλαβαν τον 22χρονο κ. Saksit Thepchai και την 21χρονη κα Supranee Saardnet σήμερα το πρωί.

Οι δύο ύποπτοι με τη μοτοσικλέτα που φέρεται να χρησιμοποίησαν στην κλοπή στην Πατάγια απεικονίζονται στις 7 Ιανουαρίου 2020.

Είπε ότι οι δύο ύποπτοι παραδέχθηκαν ότι άρπαξαν μια τσάντα Ρωσίδων τουριστών στις 6 Δεκεμβρίου στο Soi Naklua 14. Πήραν την τσάντα Balenciaga αξίας περίπου 60,000 μπατ με περίπου διακόσια δολάρια και 2,000 μπατ μετρητά. Συνελήφθησαν λόγω του CCTV στην κάμερα και της έρευνας ενός μήνα.

Η αστυνομία συνέλαβε επίσης τον 18χρονο κ. Passakorn Jiarsa.

Ο κ. Passakorn Jiarsa με τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε σε μια υποτιθέμενη κλοπή στη Naklua που απεικονίζεται στις 7 Ιανουαρίου 2020.

Παραδέχτηκε ότι στις 3 Ιανουαρίου άρπαξε την τσάντα ενός Κινέζου τουρίστα στο Soi Naklua 14. Πήρε 10,400 γιουάν και 2,000 μπατ μετρητά καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο Huawei.

Και οι τρεις ύποπτοι κατηγορήθηκαν για κλοπή και αντιμετωπίζουν περαιτέρω νομικές ενέργειες. Παραμένουν υπό κράτηση. Η αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ και της Πατάγια δήλωσε ότι πολλά άλλα περιστατικά, συμπεριλαμβανομένου ενός στο Τζομτιέν χθες το πρωί, βρίσκονται ακόμη υπό έρευνα. Δεν πιστεύουν ότι οι κλοπές είναι μια οργανωμένη ομάδα, αλλά αντιγράφουν κλέφτες και εγκλήματα ευκαιριών.

Γράφτηκε από και φωτογραφίες: Η ομάδα Pattaya News

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/