Ινδός τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Na Jomtien

Sattahip -
Ένας Ινδός οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση με φορτηγό στο Na Jomtien νωρίς σήμερα το πρωί, 1 Ιανουαρίου 2020.

Η αστυνομία Na Jomtien ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 5:30 π.μ. στην οδό Sukhumwit στο Huay Yai.

Αστυνομία και άτομα έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να βρουν έναν αλλοδαπό άνδρα που αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως Ινδός υπήκοος που αιμορραγούσε έντονα στο δρόμο.

Σε κοντινή απόσταση, η αστυνομία βρήκε ένα μηχανάκι που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές. Ο τραυματίας Ινδός μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο Ινδός λαμβάνει ιατρική βοήθεια στον τόπο του ατυχήματος.

Ένα κατεστραμμένο φορτηγό βρέθηκε στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός, ο 26χρονος κ. Chanan Treesiripisan, περίμενε την αστυνομία στο σημείο. Δεν τραυματίστηκε.

Το κατεστραμμένο φορτηγό του κ. Chanan Treesiripisan στο σημείο της σύγκρουσης.

Ο Chanan είπε στην αστυνομία ότι ο Ινδός οδηγός μοτοσικλέτας άλλαξε αμέσως λωρίδα χωρίς φλας και ότι δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύγκρουση. Ισχυρίζεται ότι για το ατύχημα ευθύνεται ο οδηγός της μηχανής.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της και εξετάζει το CCTV σε άμεση γειτνίαση.

Εικόνες: Pattaya Message. Ιστορία Η ομάδα των ειδήσεων Pattaya.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/