Το Nongnooch Garden στην Πατάγια δωρίζει δεκάδες φοίνικες στο Πουκέτ

Τα νέα ακολουθούν την επιθεώρηση του Κυβερνήτη Phakaphong στη δημοφιλή άποψη την παραμονή των Χριστουγέννων (24 Δεκεμβρίου), μαζί με πλήθος αξιωματούχων, συμπεριλαμβανομένου του δημάρχου Rawai Aroon Solos.

Στην αντιπροσωπεία για την επιθεώρηση του χώρου συμμετείχαν ο πρώην βουλευτής των Δημοκρατικών του Πουκέτ Raywat Areerob, ο οποίος τώρα υπηρετεί ως Βοηθός Γραμματέας του Υπουργού Δημόσιας Υγείας, και ο Kampon Tansacha του τροπικού βοτανικού κήπου NongNooch στην Πατάγια, που φημίζεται για τους όμορφους κήπους του.

Ο κυβερνήτης Phakaphong εξήγησε: «Το ακρωτήριο Phromthep είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη για να δεις το ηλιοβασίλεμα στην Ταϊλάνδη. Ένα χαρακτηριστικό στο ακρωτήριο είναι ότι υπάρχουν πολλοί φοίνικες, αλλά στις μέρες μας ο αριθμός των φοινίκων έχει μειωθεί σταδιακά».

είπε ο δήμαρχος Ραουάι Αρούν Τα Νέα του Πουκέτ ότι η ιδέα είναι να φυτευτούν φοίνικες από τους τροπικούς βοτανικούς κήπους NongNooch στο ακρωτήριο και προτάθηκε από τον κ. Raywat.

«Γνωρίζονται πολύ καιρό», είπε.

Ο κ. Raywat ζήτησε από τον κ. Kampon να παράσχει φοίνικες για να αποκαταστήσει τη φυσική ομορφιά του ακρωτηρίου, εξήγησε ο δήμαρχος Aroon.

Δείτε περισσότερα και πηγή στο The Phuket News:

https://www.thephuketnews.com/phuket-promthep-cape-gets-palms-from-pattaya-74174.php

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/