Κάτοικος της περιοχής αναζητά βοήθεια για τον εντοπισμό υπόπτων που έκλεψαν τη μηχανή της στην Pattaya-Video

Πατάγια -
Μια ντόπια γυναίκα ζήτησε βοήθεια για να πάρει πίσω την κλεμμένη μοτοσικλέτα της που παρελήφθη κοντά στην παραλία Πατάγια χθες τη νύχτα.

Η κ. Ampa Famiana, 28 ετών, είπε στο The Pattaya News ότι το περιστατικό συνέβη στις 22 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Είχε παρκάρει το μηχανάκι κοντά στην παραλία Pattaya στο σόι 13/1 για το βράδυ.

Όταν ξύπνησε το πρωί και ήρθε να πάρει το μηχανάκι της, διαπίστωσε ότι το μηχανάκι είχε εξαφανιστεί.

Πλάνα CCTV που κατάφερε να αποκτήσει από έναν ιδιοκτήτη τοπικής επιχείρησης δείχνει ότι δύο νεαροί Ταϊλανδοί της έκλεψαν τη μοτοσικλέτα. Έχουμε δημοσιεύσει αυτά τα στοιχεία εδώ με την άδειά της.

Έχει καταθέσει αναφορά στην αστυνομία με την ελπίδα να πάρει πίσω τη μοτοσικλέτα της και να επικοινωνήσει με αρκετούς τοπικούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων και εμάς.

Το βίντεο μπορείτε να το βρείτε εδώ:

https://youtu.be/0KVihlWVtkc

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/