Η Ταϊλάνδη και η Κίνα δεσμεύονται για στενότερη οικονομική και κοινωνική συνεργασία μέχρι το 2020

CHIANG MAI (NNT) – Το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας της Ταϊλάνδης (NRCT) και η Κινεζική Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών (CASS) ξεκίνησαν ένα σεμινάριο «think-tank» που προωθεί τις διμερείς κοινωνικές μελέτες και την ενίσχυση της εθνικής ανάπτυξης χρησιμοποιώντας καινοτομία, τεχνολογία και δημιουργικότητα.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του NRCT Wiparat De-ong και ο Αντιπρόεδρος του CASS Gao Peiyong προήδρευσαν σήμερα στην έναρξη του δεύτερου σεμιναρίου Ταϊλάνδης-Κίνας για την οικονομική συνεργασία Ταϊλάνδης-Κίνας στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Belt and Road.

Αυτό το σεμινάριο χρησιμεύει ως πλατφόρμα ανταλλαγής μεταξύ Ταϊλανδών και Κινέζων ακαδημαϊκών και ειδικών για τη δράση κατά της φτώχειας. επενδυτική συνεργασία μεταξύ Κίνας και Ταϊλάνδης· ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού και καινοτομίας. Χρησιμεύει επίσης στη δημιουργία ενός συνεργατικού δικτύου κοινωνικών σπουδών, εκπαίδευσης και ακαδημαϊκής συζήτησης για σημαντικά θέματα. Τα αποτελέσματα αυτού του σεμιναρίου θα χρησιμοποιηθούν στους ακαδημαϊκούς τομείς και των δύο χωρών και ως προτάσεις για εθνική ανάπτυξη.

Η Ταϊλάνδη και η Κίνα έχουν ενισχυθεί οι σχέσεις τους ως στρατηγικοί εταίροι, με την πολιτική 4.0 της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης να είναι σύμφωνη με την Πρωτοβουλία Belt and Road της κινεζικής κυβέρνησης. για την εθνική ανάπτυξη προς μια κοινωνία με γνώμονα την καινοτομία· η στροφή του μεταποιητικού τομέα προς καινοτόμα προϊόντα και η τοποθέτηση του βιομηχανικού τομέα για την πρόοδο της χώρας χρησιμοποιώντας τεχνολογία, δημιουργικότητα και καινοτομία.

Το NRCT και το CASS προωθούν συνεργατικές κοινωνικές μελέτες μεταξύ Ταϊλάνδης και Κίνας μέσω ανταλλαγών ερευνητών, κοινών ερευνητικών προγραμμάτων, ανταλλαγών δημοσιεύσεων και οργάνωσης ετήσιων σεμιναρίων που φιλοξενούνται εναλλάξ από τις δύο χώρες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/