Ο Υπουργός Τουρισμού επισκέπτεται το Samui, λέει στους επιχειρηματίες να σταματήσουν να ανησυχούν για την ισχύ του μπατ και να επικεντρωθούν σε προτάσεις αξίας για την προώθηση του τουρισμού

ΣΟΥΡΑΤ ΘΑΝΙ (ΝΝΤ) – Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού προέτρεψε τους τουριστικούς φορείς του νησιού Σαμούι να βοηθήσουν στην αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών, για να προσελκύσουν περισσότερους τουρίστες.

Ο κ. Phiphat Ratchakitprakan, Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού, επισκέφθηκε την περιοχή Koh Samui, στην επαρχία Surat Thani, για να παρακολουθήσει την κατάσταση στον τουρισμό και να συναντήσει εκπροσώπους της επιχειρηματικότητας του ιδιωτικού τομέα. Το νησί Σαμούι είναι ένας παγκοσμίως γνωστός τουριστικός προορισμός και καταχωρήθηκε ως ο 9ος πιο όμορφος τουριστικός προορισμός στον κόσμο το 2018, με εκατομμύρια Ταϊλανδούς και ξένους επισκέπτες κάθε χρόνο. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι των τουριστικών φορέων υποστηρίζουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με τις συναλλαγματικές ισοτιμίες λόγω της σταθερής ανατίμησης του μπατ. Κάλεσαν την κυβέρνηση να δημιουργήσει μια τράπεζα για τον τουρισμό, να λύσει προβλήματα υποδομής, να διασφαλίσει την ασφάλεια των τουριστών, να προωθήσει τον φιλικό προς το περιβάλλον τουρισμό, να διαχειριστεί τα απόβλητα με βιώσιμο τρόπο και να αναπτύξει ένα λιμάνι βαθέων υδάτων.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Phiphat συζήτησε τις μειωμένες τουριστικές δαπάνες που οι φορείς εκμετάλλευσης πιστεύουν ότι έχουν προκληθεί από την ανατίμηση του νομίσματος. Είπε ότι η δύναμη της Ταϊλάνδης δεν είναι η αξία του νομίσματος, αλλά η ομορφιά των τουριστικών αξιοθέατων της χώρας, το νόστιμο φαγητό, η εξυπηρέτηση και η φιλικότητα που εντυπωσιάζει τους τουρίστες. Κάλεσε τον ιδιωτικό τομέα να επικεντρωθεί σε αυτά τα δυνατά σημεία.

Ο κ. Phiphat απένειμε τιμητική πλακέτα σε καλούς Σαμαρείτες, συμπεριλαμβανομένου του κ. Saroj Chuaykerd, που έσωσε έναν τουρίστα από πνιγμό στην παραλία Chaweng, της κυρίας Pranit Senat, του κ. Aphiwat Khongrat και του κ. Theerawat Kaewnopphakhun, καλών Σαμαρειτών που επέστρεψαν αντικείμενα σε ξένους τουρίστες και βοήθησαν να διατηρηθεί το καλό. εικόνα του ταϊλανδικού τουρισμού.

Πηγή: Thai NNT

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/