Άνδρας σταματά τη μηχανή του στην κυκλοφορία στη μέση του δρόμου Sukhimwit στην Πατάγια για σχεδόν τριάντα λεπτά, φωνάζει ότι ο κόσμος πρέπει να θυμάται

Πατάγια-

Το απόγευμα σήμερα στην Πατάγια στην οδό Sukhimwit κοντά στο Wat Worawihan ένας Ταϊλανδός που φαινόταν να είναι περίπου 65 ετών σταμάτησε ξαφνικά τη μηχανή του στον αυτοκινητόδρομο και προκάλεσε καθυστερήσεις στην κυκλοφορία για τριάντα λεπτά.

Ο άνδρας, ο οποίος δεν είπε το όνομά του στους Ταϊλανδούς δημοσιογράφους στο σημείο, μάζευε σκουπίδια στην άκρη του δρόμου και φώναζε στα ταϊλανδέζικα ότι ο κόσμος πρέπει να θυμάται. Η Pattaya News σημειώνει ότι δεν ήταν σαφές τι πρέπει να θυμόμαστε.

Ο άνδρας κάθισε μπροστά από ένα κατάστημα μπαμπού με τη μηχανή του ακόμα στον αυτοκινητόδρομο, επιβραδύνοντας την κυκλοφορία, για αρκετή ώρα και έφυγε λίγο πριν φτάσει η τροχαία. Άφησε αρκετούς μπερδεμένους θεατές και καθυστερήσεις στην κυκλοφορία στο πέρασμά του.

Άγνωστο αν η αστυνομία πρόκειται να εξετάσει το περιστατικό.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/