Τα τοπικά καταστήματα στην Πατάγια αγωνίζονται να διατηρήσουν πουλόβερ και παλτό σε απόθεμα καθώς η ζήτηση εκτοξεύεται

Πατάγια -
Ντόπιοι πωλητές είπαν στο Pattaya News ότι οι κάτοικοι αγόρασαν περισσότερα πουλόβερ και παλτό κατά τη διάρκεια του δροσερού καιρού στην Πατάγια αυτή την εβδομάδα. Στην πραγματικότητα, έχουν αγοράσει τόσα πολλά που πολλές αγορές αντιμετωπίζουν προβλήματα να τα διατηρήσουν σε απόθεμα.

Στην αγορά Suttawat οι άνθρωποι αγόραζαν πουλόβερ από δεύτερο χέρι για να φορέσουν κατά τη διάρκεια του δροσερού καιρού.

Οι αγοραστές είπαν στο The Pattaya News ότι δεν έχουν ετοιμάσει πολλά πουλόβερ καθώς δεν αισθάνονται δροσερό καιρό στην Πατάγια για πολύ καιρό. Μερικοί κάτοικοι λένε ότι δεν θυμούνται την τελευταία φορά που έκανε τόσο κρύο.

Εν τω μεταξύ, οι πωλητές είπαν στο The Pattaya News ότι τα μεταχειρισμένα πουλόβερ δεν είναι ακριβά, αλλά αντιμετωπίζουν προβλήματα με το να τα διατηρούν σε απόθεμα. Ωστόσο, οι μικροπωλητές πιστεύουν ότι η δροσιά δεν θα κρατήσει μέχρι την Πρωτοχρονιά.

Εγγραφειτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/