Ενημέρωση του Ασιατικού Πρωταθλήματος FEI στην Πατάγια, η Ταϊλάνδη έχει καλές επιδόσεις

Οι Ταϊλανδοί αναβάτες, Pakjira Thongpakdi και Arinadtha Chavatanont ήρθαν δεύτεροι και τρίτοι στην διοργάνωση freestyle riding to music την Τετάρτη (4 Δεκεμβρίου) στο Ασιατικό Πρωτάθλημα FEI Pattaya 2019.

Ο γύρος «Freestyle to Music» είναι μέρος του ατομικού διαγωνισμού dressage και βλέπει τις κινήσεις και τις φιγούρες των αλόγων να χορογραφούνται για να ανταποκρίνονται στις τεχνικές απαιτήσεις με μουσική που επιλέγεται για να τονίσει τον συνδυασμό αλόγου και αναβάτη.

Οκτώ αναβάτες από την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, την Ταϊβάν, την Κίνα και τη Νότια Κορέα συμμετείχαν στον αγώνα, τον οποίο κέρδισε ο Νοτιοκορεάτης αναβάτης Dongheon Nam, ο οποίος κέρδισε βαθμολογία 73.919 και πήρε 4,500 δολάρια ΗΠΑ. Ο Pakjira Thongpakdi κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 70.663 και η Arinadtha Chavatanont έλαβε το χάλκινο μετάλλιο με 69.769.

Ένας άλλος Ταϊλανδός αναβάτης, η Apisada Bannagijsophon σημείωσε 66.231 στον επιβήτορά της Samba de Orfeu και κατετάγη έκτης.

Η ιππική διοργάνωση, η οποία ξεκίνησε την 1η Δεκεμβρίου και συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή (ο Δεκέμβριος διεξάγεται στον Ταϊλανδικό Όμιλο Πόλο & Ιππασίας, στην επαρχία Τσον Μπούρι.

πηγή: https://www.nationthailand.com/news/30379147

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/