Το Ocean Marina Pattaya Boat Show συνδυάζει τις επιχειρήσεις με τη βιωσιμότητα

Το Ocean Marina Pattaya Boat Show συνδυάζει τις επιχειρήσεις με τη βιωσιμότητα

Χιλιάδες επισκέπτες απόλαυσαν εκθέσεις βαρκάδας και lifestyle στο Ocean Marina Yacht Club
ΠΑΤΑΓΙΑ, Ταϊλάνδη – Τέσσερις υπέροχες μέρες με όμορφο ηλιόλουστο καιρό υποδέχτηκαν χιλιάδες επισκέπτες στο 8ο ετήσιο Ocean Marina Pattaya Boat Show, όπου απόλαυσαν μια ποικιλία από εκθέσεις στο βραβευμένο περιβάλλον της μαρίνας του Ocean Marina Yacht Club – της μεγαλύτερης μαρίνας της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Την έκθεση άνοιξε ο κ. Napintorn Srisunpang, υφυπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού, και για τέσσερις ημέρες από 21 – 24 Νοεμβρίου.      

Περισσότερες από 20 μάρκες σκαφών εκπροσωπήθηκαν με κορυφαίους μεσίτες Simpson Marine, Boat Lagoon Yachting και Azimut Yachts όλοι παρόντες στην έκθεση με οθόνες εντός του νερού καθώς και Technohull, Capelli και Funseeker.

Τις πρώτες δύο ημέρες σημειώθηκε δράση στις αποβάθρες με μεσίτες να αναφέρουν ποιοτικούς δυνητικούς πελάτες. Οι επισκέπτες κέρδισαν το Σαββατοκύριακο καθώς χιλιάδες συνέρρευσαν στην έκθεση για να εξερευνήσουν τις ευκαιρίες για βαρκάδα στην Ταϊλάνδη και την εκτεταμένη γκάμα εκθέσεων από πολυτελή ακίνητα μέχρι προϊόντα σπιτιού και εξωτερικού χώρου, εξοπλισμό αθλητικών και θαλάσσιων σπορ, διεθνή σχολεία και πολλά άλλα.

Το Φεστιβάλ Τροφίμων ήταν ένα κομβικό σημείο κάθε μέρα και μέχρι το βράδυ, καθώς οι επισκέπτες συγκεντρώνονταν για να απολαύσουν νόστιμες μπουκιές από πολλά από τα κορυφαία pop-up εστιατόρια και φορτηγά τροφίμων της Πατάγια και της Μπανγκόκ, καθώς και δροσιστικά ποτά από κορυφαίες μάρκες μπύρας, μηλίτη και κρασιού.

Οι βόλτες με ελικόπτερο αποδείχθηκαν μεγάλη επιτυχία, με τους επισκέπτες να βλέπουν το Jomtien και την Pattaya από ψηλά, ενώ οι δωρεάν κρουαζιέρες με γιοτ και η καθημερινή κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα επέτρεψαν στους επισκέπτες να πάρουν μια αίσθηση του τρόπου ζωής του γιοτ.

Το Siam Seaplane – η πρώτη υπηρεσία υδροπλάνου του είδους του στην περιοχή, και νέος στο σόου – τράβηξε την προσοχή πολλών, όπως και οι διασκεδαστικές δραστηριότητες για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Οι διοργανωτές έδωσαν μεγάλη έμφαση στη βιωσιμότητα φέτος, εισάγοντας δωρεάν σταθμούς αναπλήρωσης νερού στην έκθεση και εφαρμόζοντας μια αυστηρή πολιτική μη χρήσης πλαστικών μίας χρήσης. Αυτό έγινε αποδεκτό και έσωσε περίπου 5,000 πλαστικά μπουκάλια νερού μιας χρήσης ως αποτέλεσμα.

Με θετική συζήτηση για ποιοτικούς επισκέπτες και υψηλά επίπεδα ενδιαφέροντος για τα σκάφη στην έκθεση, το Ocean Marina Pattaya Boat Show συνεχίζει την αποστολή του να προωθεί τον Κόλπο της Ταϊλάνδης ως προορισμό κρουαζιέρας παγκόσμιας κλάσης και να εισάγει νέους ανθρώπους στην Μπανγκόκ, την Πατάγια και τις γύρω περιοχές. η βαρκάδα και ο ναυτικός τρόπος ζωής μέσα από μια βιωματική παράσταση.

Ο κ. Scott Finsten, Harbor Master of Ocean Marina Yacht Club, διοργανωτές του Ocean Marina Pattaya Boat Show, σχολίασε: «Στόχος μας ως διοργανωτές είναι να παρέχουμε μια πλατφόρμα για επιχειρήσεις και να προωθήσουμε το yachting και τον Κόλπο της Ταϊλάνδης σε κατοίκους της Ταϊλάνδης και επισκέπτες από υπερπόντιος. Ο καιρός ήταν υπέροχος φέτος, οι επισκέπτες απόλαυσαν τις ποικίλες οθόνες, δημιουργήθηκαν σοβαροί πελάτες και βοηθήσαμε να παρουσιαστεί η βιομηχανία γιοτ της Ταϊλάνδης σε χιλιάδες επισκέπτες.

«Είμαι επίσης πολύ περήφανος για το πώς η ναυτιλιακή βιομηχανία, οι εκθέτες και οι επισκέπτες ενώθηκαν για να μειώσουν το πλαστικό που χρησιμοποιείται φέτος. Τόσο πολύ πλαστικό μιας χρήσης καταλήγει στους ωκεανούς και είναι σημαντικό να συνεργαστούμε για να το σταματήσουμε», πρόσθεσε ο Finsten.

Για περισσότερες πληροφορίες:
δικτυακός τόπος:  www.oceanmarinapattayaboatshow.com
facebook: www.facebook.com/oceanmarinapattayaboatshow

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/