Ο κλέφτης προσποιείται ότι είναι καλός Σαμαρείτης για έναν ανάπηρο Γερμανό τουρίστα στην Πατάγια, αλλά τον πορτοφολεύει

Πατάγια -
Ένας Ταϊλανδός που προσποιήθηκε ότι βοηθά έναν ανάπηρο Γερμανό τουρίστα του έκλεψε χρήματα στην Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί.

Ο υπολοχαγός Chonlawit Athipansri της αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στη 1:30 π.μ. στην κεντρική οδό Pattaya στο Nongprue.

Η αστυνομία και το The Pattaya News έσπευσαν στο σημείο για να βρουν τον 55χρονο κ. Schuldt Arno, Γερμανό υπήκοο.

Είναι ανάπηρος και χρησιμοποιεί ένα μπαστούνι για να τον βοηθήσει να σταθεί. Είπε στην αστυνομία ότι ενώ προσπαθούσε σιγά σιγά να διασχίσει το δρόμο, ένα άτομο που μοιάζει με γυναίκα αλλά μπορεί να είναι τρανς πλησίασε και προσφέρθηκε να τον βοηθήσει στο πέρασμα του δρόμου.

Νόμιζε ότι τον βοηθούσε. Της είπε ευχαριστώ πριν φύγει αφού τον βοήθησε να διασχίσει το δρόμο. Αργότερα ανακάλυψε ότι 3,000 μπατ σε μετρητά είχαν εξαφανιστεί από το σορτς του.

Η αστυνομία αναζητά τον ύποπτο και ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/