Το ναυτικό της Ταϊλάνδης σώζει έναν ψαρά της Μιανμάρ που επέπλεε στη μέση του ωκεανού κοντά στο Τρατ για δέκα ώρες

Trat-

Το Πολεμικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης διέσωσε με επιτυχία έναν 35χρονο ψαρά από τη Μιανμάρ σήμερα το απόγευμα, ο οποίος επέπλεε στον ωκεανό μόνος του για δέκα ώρες κοντά στο Τρατ σήμερα, αφού έπεσε από ένα αλιευτικό σκάφος το προηγούμενο πρωί.

Το Εθνικό Κέντρο Θαλάσσιας Διατήρησης Περιφέρεια 1 επικοινώνησε για βοήθεια αφού ο καπετάνιος του αλιευτικού σκάφους ανέφερε την εξαφάνιση του άνδρα και μετά από εκτεταμένη έρευνα δεν μπόρεσαν να τον βρουν. Ο άνδρας εργαζόταν νόμιμα σε ένα ταϊλανδικό αλιευτικό σκάφος.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και με επικεφαλής τον αντισυνταγματάρχη Pathawee Chanthaburi, μετά από αρκετές ώρες βρήκαν τον αγνοούμενο ψαρά ζωντανό, αλλά αδύναμο.

Ο κ. Tung Yi, 35 ετών, ήταν εξουθενωμένος και επέπλεε στη θάλασσα με δυνατά κύματα και αέρα μόνο από τις 3:30 τα ξημερώματα. Ναύτες από το σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού που στάλθηκαν για βοήθεια είπαν ότι ήταν θαύμα που ο άνδρας επέζησε. Εκτός από την εξάντληση και την αφυδάτωση, ο άνδρας δεν τραυματίστηκε.

Ο κ. Tung Yi θα μεταφερθεί προληπτικά σε τοπικό νοσοκομείο στο Tray. Ευχαρίστησε τους διασώστες του και δήλωσε ότι θα επέστρεφε στην εργασία του παρά το περιστατικό όταν ιατρικά καθαριστεί.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/