Γυναίκα πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πρώην φίλο της και αυτοκτόνησε μπροστά στο Λιμενικό Γραφείο στη Σριράτσα

Σριράτσα-

Μια 22χρονη Ταϊλανδή, που φέρεται να στενοχωρήθηκε που ο πρώην φίλος της δεν ήθελε να ξανασυναντηθεί μαζί της, τον πυροβόλησε χθες στο αριστερό πόδι και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μπροστά από το Λιμεναρχείο στη Σριράτσα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη 1:00 μ.μ. της 26ης Νοεμβρίου 2019 μπροστά από το κεντρικό Λιμενικό Γραφείο της Σριράτσα. Ο συνταγματάρχης Thianchai Nuengchamnong, αξιωματικός ερευνών στο αστυνομικό τμήμα της Sriracha ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο. Τα σωστικά συνεργεία κλήθηκαν επίσης από το προσωπικό του λιμενικού γραφείου.

Μπροστά από την κύρια είσοδο του γραφείου βρισκόταν η κυρία Wanwisa Akkkaravipas, 22 ετών, σοβαρά τραυματισμένη από μια σφαίρα που προκάλεσε η ίδια στο κεφάλι της. Ήταν ακόμα ζωντανή, αλλά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο κ. Chanwit Sukkul, 39 ετών, βρέθηκε κοντά με ένα τραύμα από σφαίρα στο αριστερό του πόδι με σοβαρούς πόνους. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και αυτή τη στιγμή αναρρώνει από τον τραυματισμό του. Στο σημείο βρέθηκε πυροβόλο όπλο 9 χιλιοστών και λήφθηκε ως τεκμήριο.

Συγγενείς της δεσποινίδας Wanwisa είπαν στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι οι δυο τους, που εργάζονταν και οι δύο στο λιμάνι, είχαν βγει για αρκετό καιρό αλλά χώρισαν πριν από περίπου δύο μήνες. Φέρεται ότι είχαν πάει μαζί για μεσημεριανό γεύμα νωρίτερα την ημέρα για να μιλήσουν, αλλά ο κ. Chanwit φέρεται να είπε στη δεσποινίς Wanwisa ότι δεν τον ενδιέφερε πλέον.

Ήταν σε αυτό το σημείο που κάλεσε τον κ. Chanwit, ο οποίος είναι χειριστής γερανού στο λιμάνι, για να τη συναντήσει μπροστά στο λιμενικό γραφείο όπου εργαζόταν σε ένα εστιατόριο. Κατά την άφιξή του, τον πυροβόλησε και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε, σύμφωνα με τη μητέρα της δεσποινίδας Wanwisa και του πατριού της που μίλησαν στον Τύπο χθες το απόγευμα.

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά το περιστατικό και θα πάρει συνέντευξη από τον κ. Chanwit μόλις αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/