Η AirBnB εγκαινιάζει Cooking Experiences στην Ταϊλάνδη… απολαύστε σπιτικά γεύματα σε σπίτια κατοίκων της περιοχής και ζήστε την τοπική κουλτούρα


Η δημοτικότητα των τροφίμων οδηγεί την Airbnb να λανσάρει το Airbnb Cooking Experiences στην Ταϊλάνδη και στον υπόλοιπο κόσμο….

Οι Εμπειρίες Τροφίμων και Ποτών της Airbnb αυξάνονται με ρυθμό 160% από έτος σε έτος από το 2018 και τώρα οι επισκέπτες από την Ταϊλάνδη και από όλο τον κόσμο μπορούν πλέον να έχουν άμεση πρόσβαση σε περισσότερες από 3,000 μοναδικές συνταγές σε 75+ χώρες. λανσάρισμα μιας κατηγορίας «Μαγείρεμα» στο Airbnb Experiences, επιπλέον, οι 100 καλύτεροι σπιτικοί μάγειρες σε όλο τον κόσμο θα επιλεγούν για ταξίδι στην Ιταλία μια φορά στη ζωή


ΤΑΪΛΑΝΔΗ – 27 Νοεμβρίου 2019 – Σήμερα, η Airbnb αποκαλύπτει Μαγείρεμα στο Airbnb Experiences – μια νέα κατηγορία εμπειριών με δυνατότητα κράτησης που ξεκλειδώνει τις κρυφές γαστρονομικές παραδόσεις των οικογενειών σε όλο τον κόσμο.

Από το 2018, οι Εμπειρίες Τροφίμων και Ποτών της Airbnb αυξάνονται με ρυθμό 160% παγκοσμίως από έτος σε έτος. Από την εκμάθηση των συνταγών των γιαγιάδων μέχρι την παραδοσιακή σπιτική κουζίνα του Ουζμπεκιστάν, οι επισκέπτες από την Ταϊλάνδη και από όλο τον κόσμο μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε 3,000 μοναδικές συνταγές που συνήθως προορίζονται για φίλους και συγγενείς σε περισσότερες από 75 χώρες. Επιπλέον, αυτό ανοίγει εμπειρίες με δυνατότητα κράτησης για να φάτε σπιτικά γεύματα έναντι ενός επίσημου εστιατορίου.

Το φαγητό βρίσκεται στην καρδιά της κουλτούρας της Ταϊλάνδης. Η εμπειρία του να τρώμε μαζί και να μαγειρεύουμε μαζί έχει ενεργοποιήσει οικογένειες και φιλίες για αιώνες. Από τη βασιλική κουζίνα της Ταϊλάνδης μέχρι τις σπεσιαλιτέ του street food, από την ονομασία του Πουκέτ ως «Πόλη της Γαστρονομίας» από την UNESCO μέχρι το κάρυ Massaman της Ταϊλάνδης που ψηφίστηκε ως το καλύτερο πιάτο στον κόσμο από το CNN Travel, η κουζίνα της Ταϊλάνδης είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο και ο λόγος που πολλοί ταξιδιώτες παγκοσμίως επισκέπτονται Ταϊλάνδη.

Περισσότερα για τις Μαγειρικές Εμπειρίες Airbnb
Μέσω του Airbnb Cooking Experiences, παρουσιάζουμε έναν νέο τρόπο κατανόησης του πολιτισμού μέσω του φαγητού. Σε αντίθεση με τα τυπικά μαθήματα μαγειρικής, τα οποία μπορεί να αισθάνονται εκφοβιστικά ή χρονοβόρα, στο επίκεντρο κάθε εμπειρίας βρίσκεται η ανθρώπινη σύνδεση. άνθρωποι που έρχονται μαζί για να φτιάξουν και να μοιραστούν ένα γεύμα. Φιλοξενούμενοι από οικογένειες, αγρότες, ζαχαρομάγειρες και άλλους, οι ντόπιοι οικοδεσπότες μπορούν τώρα να αναδείξουν το βαθύτερο νόημα πίσω από το φαγητό που τρώτε, διδάσκοντας παραδοσιακές συνταγές και μοιράζοντας ιστορίες σε οικεία περιβάλλοντα σε όλο τον κόσμο.

Για την προστασία της προσωπικής φύσης κάθε συνταγής, κάθε εμπειρία έχει ελεγχθεί έναντι των κατευθυντήριων γραμμών που εμπνέονται από το Slow Food, έναν οργανισμό βάσης του οποίου η αποστολή είναι να αποτρέψει την εξαφάνιση των τοπικών διατροφικών πολιτισμών και παραδόσεων. Μέσω αυτής της διαδικασίας ελέγχου, επαληθεύσαμε ότι κάθε οικοδεσπότης μιας Εμπειρίας Airbnb επικοινωνεί τη μοναδική ουσία κάθε πιάτου μέσω των προσωπικών του ιστοριών και έχει αποδείξει μια βαθιά γνώση της κληρονομιάς της κουζίνας που μοιράζεται. Βασιζόμενη στη συνεργασία μας, η Slow Food παρουσιάζει 15 ειδικές Μαγειρικές Εμπειρίες Airbnb που ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τις αρχές του για καλό, καθαρό και δίκαιο – όπως το Walk Cook & Eat στην ακτή του Αμάλφι και το «Let's Rescue Food» στην Καρθαγένη της Κολομβίας.

Ορίστε τον αγαπημένο σας οικιακό μάγειρα
Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του Airbnb Cooking Experiences – και για να βρούμε το επόμενο κύμα γαστρονομικών θησαυρών – καλούμε τον κόσμο να υποβάλει αίτηση ή να ορίσει τον αγαπημένο του οικιακό μάγειρα, ώστε να τους χαρίσουμε ένα ταξίδι στην Ιταλία μια φορά στη ζωή. Εκεί, θα μάθουν να τελειοποιούν την οικογενειακή τους συνταγή και να εδραιώνουν την κληρονομιά τους σε ένα βιβλίο μαγειρικής της Airbnb, που έχει προγραμματιστεί για το 2020. Οι 100 κορυφαίοι υποψήφιοι θα σπουδάσουν δίπλα σε ειδικούς, όπως ο σεφ David Chang και η μαμά του, Sherri, κατά τη διάρκεια ενός από τα τέσσερα, ειδικά -οργάνωσε πενθήμερα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Γαστρονομικών Επιστημών του Slow Food, που βρίσκεται σε μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO στο Pollenzo της Βόρειας Ιταλίας.

Παράλληλα με εργαστήρια, γευσιγνωσίες, επισκέψεις και μαθήματα από καθηγητές UNISG, θα υπάρχουν επίσης μαθήματα από έναν από τους πιο δημοφιλείς οικοδεσπότες στην πλατφόρμα, τη Nonna Nerina, η οποία κέρδισε πάνω από 150,000 $ μόνο καλωσορίζοντας ταξιδιώτες στη ρωμαϊκή ύπαιθρο για να μάθει. την αγάπη της και της οικογένειάς της για την παρασκευή ζυμαρικών. Η νέα μας κατηγορία Μαγειρικής συγκεντρώνει τα καλύτερα της πλατφόρμας μας με ολοκαίνουργιες Εμπειρίες Airbnb, που ενώνονται με νέες αρχές που εξασφαλίζουν μια αυθεντική, τοπική εμπειρία σε οικεία περιβάλλοντα και μικρές ομάδες.

«Από τότε που οι πρώτοι επισκέπτες ταξίδεψαν με την Airbnb, συνειδητοποιήσαμε ότι η κοινή χρήση ενός γεύματος είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει τον πολιτισμό και ενισχύει τη σύνδεση. Μέσω του Airbnb Cooking Experiences, θέλουμε να επαναφέρουμε την παράδοση των ανθρώπων που έρχονται μαζί για να φτιάξουν και να μοιραστούν γεύματα. και μέσω αυτής της βοήθειας να διατηρήσουμε μοναδικές συνταγές που μοιράζονται στις οικογενειακές κουζίνες σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Brian Chesky, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Airbnb.

Για να είναι ένας από τους 100 τυχερούς που στάλθηκαν στην Ιταλία, οι κατάλληλοι χρήστες της Airbnb μπορούν να εισέλθουν μόνοι τους ή να ορίσουν τους αγαπημένους τους οικιακούς μάγειρες μέσω airbnb.com/cooking, υποβάλλοντας ένα προσωπικό δοκίμιο σχετικά με το γιατί το πάθος των υποψηφίων για τη μαγειρική και η οικογενειακή συνταγή τους τα κάνει τέλεια. Οι αιτήσεις είναι πλέον ανοιχτές, κλείνοντας στις 11:59 EST στις 23 Δεκεμβρίου 2019. Οι 100 τυχεροί θα επιλεγούν από μια επιτροπή κριτών που θα περιλαμβάνει εκπροσώπους της Airbnb, του Slow Food και του Πανεπιστημίου Γαστρονομικών Επιστημών. Προσφέρονται 25 θέσεις σε καθεμία από τις τέσσερις συνεδρίες μαθημάτων, ξεκινώντας από τις 15, 22, 29 Ιουνίου και 6 Ιουλίου 2020.

Τα κυριότερα σημεία των Εμπειριών Μαγειρικής στην Airbnb περιλαμβάνουν:


Σχετικά με την Airbnb
Η Airbnb είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές στον κόσμο για μοναδικά, αυθεντικά μέρη διαμονής και δραστηριότητες, προσφέροντας πάνω από 7 εκατομμύρια καταλύματα και 40,000 χειροποίητες δραστηριότητες, όλα τροφοδοτούμενα από ντόπιους οικοδεσπότες. Μια μηχανή οικονομικής ενδυνάμωσης, η Airbnb βοήθησε εκατομμύρια επιχειρηματίες φιλοξενίας να κερδίσουν χρήματα από τους χώρους και τα πάθη τους, διατηρώντας παράλληλα τα οικονομικά οφέλη του τουρισμού στις κοινότητες τους. Με περισσότερες από μισό δισεκατομμύριο αφίξεις επισκεπτών μέχρι σήμερα και προσβάσιμες σε 62 γλώσσες σε 191 χώρες και περιοχές, η Airbnb προωθεί τη σύνδεση ανθρώπων με τους ανθρώπους, την κοινότητα και την εμπιστοσύνη σε όλο τον κόσμο.

https://news.airbnb.com

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/