Ο Πάπας συναντά τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης, ο πρωθυπουργός επαινεί τις συνεισφορές των Παπών στα ανθρώπινα δικαιώματα, λέει ότι η Ταϊλάνδη προωθεί τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα

Ο Πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan-o-cha επαίνεσε σήμερα τον επισκέπτη Πάπα Φραγκίσκο για τη συμβολή του στην ενότητα της ανθρωπότητας, στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, ιδίως στη νεολαία, στην εξάλειψη της φτώχειας, στην κοινωνική ισότητα, στη διατήρηση του περιβάλλοντος και στην προώθηση της παγκόσμιας ειρήνης.

Στην χαιρετιστική ομιλία του, που εκφώνησε σε συγκέντρωση υπουργών του υπουργικού συμβουλίου, μελών του διπλωματικού σώματος και των μέσων ενημέρωσης κατά την επίσκεψη του Πάπα στο Κυβερνητικό Μέγαρο σήμερα το πρωί, ο Πρωθυπουργός είπε ότι η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης έχει επίσης κάνει παρόμοιες προσπάθειες, είτε πρόκειται για προώθηση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εγγύηση της θρησκευτικής ελευθερίας, προώθηση ενός ισχυρού οικογενειακού θεσμού, διασφάλιση ίσων ευκαιριών για όλα τα άτομα στην κοινωνία της Ταϊλάνδης και προώθηση της κοινωνικής ασφάλισης για όλους, μεταξύ άλλων.

Ο Πρωθυπουργός μίλησε επίσης για τον ρόλο της Ταϊλάνδης ως προέδρου της ASEAN τον περασμένο χρόνο, καθώς και για τα επιτεύγματα της Συνόδου Κορυφής της ASEAN, που πραγματοποιήθηκε στην Μπανγκόκ στις αρχές του μήνα, όπως η συνεργασία μεταξύ των χωρών της ASEAN για την αντιμετώπιση των θαλάσσιων αποβλήτων, η ανάπτυξη εναλλακτική ενέργεια και μετανάστευση.

Είπε ότι προσβλέπει σε στενότερη διμερή και πολυμερή συνεργασία μεταξύ της Ταϊλάνδης και του Βατικανού.

Πηγή ThaiPBS.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/