Η ψευτοφάλαινα δολοφόνος βρέθηκε άρρωστη στην παραλία Πατάγια και αργότερα πεθαίνει στο Ναυτικό νοσοκομείο

Πατάγια -
Μια Φάλαινα Δολοφόνος που διασώθηκε κοντά στην παραλία Πατάγια χθες το απόγευμα πέθανε τραγικά σήμερα το πρωί.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) ενημερώθηκε ότι η φάλαινα βρέθηκε κοντά στην παραλία της Νότιας Πατάγια στις 7:30 χθες.

Εργάτες διάσωσης, εμπειρογνώμονες στη θάλασσα και το The Pattaya News έσπευσαν στην παραλία.

Ένας 34χρονος Ταϊλανδός, ο Jirayu Wanpusit, που βρήκε πρώτος τη φάλαινα, είπε στο The Pattaya News ότι ενώ ψάρευε κοντά στην ακτή, ένιωσε ότι έπιασε ένα μεγάλο ψάρι κολλημένο στο αγκίστρι του.

Πήδηξε στο νερό και εξεπλάγη όταν είδε τι είχε πιάσει και κάλεσε αμέσως τις αρχές για βοήθεια. Αρχικά πιστευόταν ότι ήταν δελφίνι, ωστόσο, ένας θαλάσσιος εμπειρογνώμονας που έφτασε αναγνώρισε σωστά το θαλάσσιο ζώο.

Η φάλαινα μεταφέρθηκε για θεραπεία στη ναυτική βάση Sattahip και σχεδόν δώδεκα στρατιώτες βοήθησαν να μεταφερθεί το ζώο σε ένα ειδικό όχημα για μεταφορά υπό την επίβλεψη αξιωματούχων του DMCR και ενός θαλάσσιου κτηνιάτρου. Ζύγιζε περίπου 300 κιλά. Μεγάλα πλήθη είχαν μαζευτεί για να δουν το σπάνιο ζώο.

Το DMCR αναφέρει ότι η φάλαινα είχε κηρυχθεί νεκρή στις 4:11 π.μ. σήμερα το πρωί.

Οι ειδικοί στη θάλασσα πιστεύουν ότι η φάλαινα μπορεί να είναι άρρωστη καθώς αυτό το είδος φάλαινας συνήθως ζει μαζί σε μια ομάδα. Ωστόσο, τα αίτια του θανάτου προσδιορίζονται και διερευνώνται.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/