Βρετανός ομογενής προσπαθεί να εμποδίσει τον Ταϊλανδό να πηδήξει από πεζογέφυρα στην Πατάγια

Πατάγια -
Ένας Βρετανός προσπάθησε να σώσει έναν Ταϊλανδό που πηδούσε από μια πεζογέφυρα στην κεντρική Πατάγια σήμερα το απόγευμα.

Ο Αντισυνταγματάρχης Naetithorn Rattanasuchanan της αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 5:30 μ.μ. στην πεζογέφυρα στην οδό Sukhumwit.

Η αστυνομία, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και το The Pattaya News έσπευσαν στο σημείο για να βρουν τον Ταϊλανδό, 45χρονο Boontieng Saokaew, στο έδαφος κάτω από τη γέφυρα να γκρινιάζει από τον πόνο.

Είχε τραυματιστεί στο στήθος, αλλά σύμφωνα με την αστυνομία θα αναρρώσει. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Bang Lamung.

Ο Βρετανός, ο 70χρονος David Bechter, ο οποίος είχε προσπαθήσει να σώσει τον κ. Boontieng, είπε στο The Pattaya News ότι ο κ. Boontieng απειλούσε και φώναζε ότι πρόκειται να πηδήξει από τη γέφυρα.

Ο κύριος Μπέχτερ έτρεξε προς το μέρος του αλλά άργησε πολύ. Έπιασε μόνο το γιακά του κ. Boontieng καθώς πήδηξε κάτω στον δρόμο.

Αναφέρθηκε ότι ο κ. Boontieng έχει σοβαρή ψυχική ασθένεια. Είχε προσπαθήσει να πηδήξει από τη γέφυρα σήμερα το πρωί, αλλά είχε σωθεί πριν πηδήξει. Πήδηξε πάλι κάτω σήμερα το απόγευμα, αυτή τη φορά με επιτυχία.

Η φιλανθρωπική οργάνωση Σαμαρείτες είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο για όσους θέλουν να μιλήσουν.

Εάν εσείς ή οποιοσδήποτε γνωρίζετε χρειάζεται υπηρεσίες ψυχικής υγείας, επικοινωνήστε με τους Σαμαρίτες της Ταϊλάνδης στην 24ωρη τηλεφωνική τους γραμμή 02-713-6791 (Αγγλικά), 02713-6793 (Ταϊλάνδης) ή Ταϊλανδική Γραμμή Ψυχικής Υγείας στο 1323 (Ταϊλάνδη) ).

http://www.samaritansthai.com/news/samaritans-of-thailand-english-hotline/

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/