Κλέφτης μοτοσυκλέτας έκλεψε ακριβό iPhone από Ρώσο τουρίστα, δεύτερη ληστεία τουρίστα μέσα σε δύο ημέρες στην Πατάγια

Bang Lamung -
Η αστυνομία αναζητά έναν ύποπτο που άρπαξε ένα iPhone αξίας περίπου 25,000 μπατ από το χέρι ενός Ρώσου τουρίστα χθες το βράδυ.

Η αστυνομία του Bang Lamung ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 8:12 χθες το βράδυ στο Soi Naklua XNUMX.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να βρει την 30χρονη κα Κότλοβα Ιρίνα, Ρωσίδα υπήκοο.

Είπε στους αστυνομικούς ότι ενώ περπατούσε και κρατούσε το νέο της iPhone10, ένας ύποπτος που επέβαινε σε μηχανή είχε σταματήσει δίπλα της.

Ο ύποπτος άρπαξε το τηλέφωνό της και απομακρύνθηκε με ταχύτητα. Κάλεσε για βοήθεια από ντόπιους Ταϊλανδούς που ήταν κοντά.

Η Αστυνομία συνεχίζει το κυνήγι για τον εντοπισμό του υπόπτου για να δικαστεί και να ελέγχει το CCTV στην περιοχή.

Εν τω μεταξύ χθες, μια άλλη Ρωσίδα τουρίστρια είχε δύο ακριβά περιδέραια που άρπαξε ένας κλέφτης στην Πατάγια μπροστά στα μάτια της μικρής κόρης της. Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον κλέφτη. Είναι άγνωστο αν υπάρχει κάποια σύνδεση.

Διαβάστε περισσότερα για την ιστορία ΕΔΩ.

https://thepattayanews.com/2019/11/18/russian-tourist-has-expensive-necklaces-snatched-by-thief-in-pattaya-in-front-of-her-young-daughter/

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/