Η αστυνομία της Μπανγκόκ έκανε έφοδο στο χώρο του Shisha, προειδοποιεί για περισσότερες επιδρομές για τους απαγορευμένους σωλήνες

Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε μια παμπ Sukhumvit Road στην Μπανγκόκ και κατέσχεσε έναν τεράστιο αριθμό ναργιλέδων (συσκευή καπνίσματος) αυτή την εβδομάδα.

Η έφοδος στον χώρο διασκέδασης πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με ειδική ομάδα έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Thonglor. Τα αποτελέσματα της επιδρομής ανακοινώθηκαν από τον Στρατηγό Pol Prasit Chaloemwutthisak, γενικό γραμματέα του Συμβουλίου Προστασίας των Καταναλωτών.

"Λάβαμε μια πληροφορία ότι μια παμπ στην περιοχή Sukhumvit παρείχε έτοιμα προς χρήση barakus ή ναργιλές σε ξένους τουρίστες και ντόπιους πελάτες."

«Μετά από επιθεώρηση της εγκατάστασης, η αστυνομία βρήκε 26 σταθμούς ναργιλέ που χρησιμοποιούνταν από πελάτες και 34 ακόμη στον χώρο αποθήκευσης. Η αστυνομία βρήκε επίσης μεγάλο αριθμό διαλυμάτων baraku και εξοπλισμού καπνίσματος».

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα, η προκαταρκτική επιθεώρηση αποκάλυψε ότι η εγκατάσταση έβγαζε περισσότερα από 100,000 μπατ τη νύχτα μόνο από την υπηρεσία baraku. Ο διευθυντής του καταστήματος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Thonglor για επεξεργασία.

Ο στρατηγός Πολ Πρασίτ είπε ότι η πώληση ή η παροχή barakus, ηλεκτρονικών τσιγάρων, ατμίσματος και των υγρών τους αποτελεί παραβίαση του διατάγματος αριθ. 9/2015 του Συμβουλίου Προστασίας των Καταναλωτών.

«Οι παραβάτες αντιμετωπίζουν μέγιστη ποινή φυλάκισης τριών ετών ή πρόστιμο 600,000 μπατ ή και τα δύο».

Η αστυνομία προειδοποίησε ότι επρόκειτο για περισσότερες επιδρομές και υπενθύμισε στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ότι το ναργιλέ είναι αυστηρά ενάντια στον νόμο της Ταϊλάνδης. Ο επίσημος λόγος για την απαγόρευση του Shisha σύμφωνα με το συμβούλιο προστασίας των καταναλωτών είναι από ανησυχία για τις αρνητικές επιπτώσεις του στην υγεία. Οι επικριτές, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι πρόκειται για χρήματα και όχι για προστασία της δημόσιας υγείας.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/