Έκπληξη… χωρικοί στο Chonburi βρήκαν έναν πύθωνα τεσσάρων μέτρων στη δεξαμενή νερού!

Πατάγια-

Τοπικοί χειριστές φιδιών και αξιωματούχοι του χωριού κλήθηκαν όταν ένας σοκαρισμένος τοπικός ιδιοκτήτης σπιτιού στο Chonburi λίγο έξω από την Πατάγια άνοιξε την περιοχή του δοχείου νερού για καθάρισμα και βρήκε μια δυσάρεστη έκπληξη… ένας πύθωνας μήκους τεσσάρων μέτρων κουλουριάστηκε μέσα!

Το περιστατικό διαπίστωσε ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είπε ότι επρόκειτο να καθαρίσει το σπίτι του και άνοιξε το καπάκι ενός σωλήνα αποχέτευσης μέσα στο σπίτι για να βρει έναν μεγάλο πύθωνα κουλουριασμένο σφιχτά μέσα στον σωλήνα, ο οποίος αναμενόταν να είναι εκεί για αρκετή ώρα. Αμέσως κάλεσε σε βοήθεια.

Οι χειριστές φιδιών άνοιξαν τον σωλήνα και τοποθέτησαν μια παγίδα γύρω από το λαιμό του φιδιού πριν βοηθήσουν να τραβήξει τον πύθωνα έξω από την περιοχή της δεξαμενής. Χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά, διαπίστωσαν ότι το μήκος του φιδιού ήταν σχεδόν 4 μέτρα, στη συνέχεια έβαλαν τον πύθωνα σε ένα σάκο και τον άφησαν σε μια τοπική ζούγκλα για να τον αφήσουν να επιστρέψει στη φύση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/