Το προσωπικό του καραόκε τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από το κατάστρωμα της πισίνας σε πάρτι στην Πατάγια

Πατάγια-
Μια υπάλληλος Karaoke τραυματίστηκε σοβαρά αφού έπεσε από το κατάστρωμα της πισίνας σε ένα πάρτι με Κορεάτες τουρίστες στην Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν στη 1:30 π.μ. σε μια βίλα στο Soi Nong Hin, Nongprue.

Μαζί με το The Pattaya News έφτασαν στη σκηνή για να βρουν την 31χρονη κα Silsupa Sornsri που είναι υπάλληλος Karaoke.

Είχε πέσει από ένα κατάστρωμα πισίνας ύψους περίπου δύο μέτρων. Είχε σπάσει το δεξί της πόδι. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Ένας φίλος της κας Silsupa είπε στο The Pattaya News ότι ήταν σε ένα πάρτι με τους Κορεάτες πελάτες τους.

Η κυρία Σιλσούπα έπαιζε στην πισίνα με Κορεάτες πριν πέσει από το κατάστρωμα της πισίνας.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/