Βρετανός καταζητούμενος για κατηγορίες ναρκωτικών στο Ηνωμένο Βασίλειο πιάστηκε στην Πατάγια

ΤΣΟΝ ΜΠΟΥΡΙ: Ένας 31χρονος Βρετανός που καταζητείται για έκδοση για πολλαπλές κατηγορίες ναρκωτικών συνελήφθη στην Πατάγια χθες το απόγευμα.

Η αστυνομία του Τμήματος Καταστολής του Εγκλήματος συνέλαβε τον Mark Rumble, Βρετανό υπήκοο, σε ένα σπίτι στο συγκρότημα Phattra Village στο Tambon Nong Prue, στην περιοχή Bang Lamung, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο συνταγματάρχης Arun Wachirasrisukanya, επιθεωρητής της υποδιαίρεσης CSD 2, είπε ότι η βρετανική πρεσβεία στην Μπανγκόκ ζήτησε από το Υπουργείο Εξωτερικών να βοηθήσει στον εντοπισμό του κ. Rumble, ύποπτου πράκτορα ναρκωτικών που εμπλέκεται σε πολλά αδικήματα ναρκωτικών στη χώρα του, μετά από πληροφορίες ότι ο άνδρας είχε διαφύγει στην Ταϊλάνδη.

Ο κ. Rumble είπε ότι είναι αθώος για όλες τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι ήταν μια οργάνωση από μια θυμωμένη πρώην σύζυγο. Ανεξάρτητα από τους ισχυρισμούς του, έχει τεθεί υπό κράτηση από την αστυνομία και η υπόθεση οδηγήθηκε στο ποινικό δικαστήριο. Επικοινώνησε η Βρετανική Πρεσβεία και εμπλέκεται στην υπόθεση.

Αυτός είναι ο τρίτος αλλοδαπός φυγάς που πιάστηκε μέσα σε μια εβδομάδα στην περιοχή της Πατάγια.

Οι μεταναστευτικές αρχές δήλωσαν στα μέσα ενημέρωσης σε συνέντευξη Τύπου την περασμένη εβδομάδα ότι καταπολεμούν ενεργά και επιθετικά τους εγκληματίες αλλοδαπούς φυγάδες στην περιοχή.

Πηγή: INNnews, Bangkokpost.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/