ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κυάνιο μπορεί να περιείχε φυτικό οινόπνευμα αναμεμειγμένο με αίμα φρύνων που σκότωσε έναν και τραυμάτισε 12 στο Chonburi

Τσονμπούρι –
Κυάνιο μπορεί να περιέχεται σε ένα φυτικό οινόπνευμα αναμεμειγμένο με αίμα φρύνων, αφού ένας άνδρας πέθανε και πάνω από δώδεκα τραυματίστηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία ΕΔΩ.
https://thepattayanews.com/2019/10/22/one-man-dies-three-in-coma-ten-injured-after-drinking-bootleg-booze-mixed-with-poisonous-toad-blood-in-chonburi/

Το Νοσοκομείο Chonburi αποκάλυψε στο The Pattaya News ότι σε αυτό το στάδιο το «Κυάνιο» (Μεθανόλη) μπορεί να περιέχεται στο φυτικό αλκοόλ αναμεμειγμένο με φρύνους. Ωστόσο, το υγρό δοκιμάζεται για την τελική επιβεβαίωση.

Ο διευθυντής του Γραφείου Υγείας της Bang Lamung, κ. Somphon Jittirueangkiet, δήλωσε στο The Pattaya News, «Το γραφείο ειδικών φόρων κατανάλωσης Chonburi ερευνάται για τον πάγκο με βότανα με αλκοόλ».

Μετά το περιστατικό, πολλοί μικροί πάγκοι καταστράφηκαν από την αστυνομία και αναγκάστηκαν να σταματήσουν τις συναλλαγές. Αν και πολλά είναι τεχνικά παράνομα, είναι ανεκτά και κοινά σε μικρά χωριά και αγροτικές περιοχές.

Το ποτό, γνωστό ως yadong, είναι ένας τύπος ταϊλανδέζικου φεγγαριού και συχνά παρασκευάζεται με φρύνους και άλλα αμφίβια και ζώα. Είναι δημοφιλές στους ντόπιους της υπαίθρου για τη δύναμή του και τη φθηνή τιμή του.

Ο άνδρας που υποτίθεται ότι ήταν υπεύθυνος για την πώληση και παραγωγή του ποτού εξακολουθεί να αγνοείται.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/