Η Ομάδα Ελέγχου Αλκοόλ προτρέπει την αστυνομία να καταπολεμήσει τα αποκριάτικα πάρτι που περιλαμβάνουν προώθηση αλκοόλ

ΜΠΑΝΓΚΟΚ — Είναι κοντά μεσάνυχτα, κάτι κακό παραμονεύει από το σκοτάδι… ΜΠΟΥ! Μπορεί να είναι η αστυνομία που έρχεται μετά το Halloween Night amazeballs Happy Hour στα αγαπημένα σας μπαρ.

Σε μια επιστολή που υποβλήθηκε την Τετάρτη στην εθνική αστυνομία, μια ομάδα που κάνει εκστρατεία κατά της κατανάλωσης αλκοόλ προέτρεψε την αστυνομία να πατάξει τα μπαρ και τις παμπ που στοχεύουν νεαρούς πότες με τις εκπτώσεις τους και άλλα είδη κινήτρων μάρκετινγκ στο επερχόμενο φεστιβάλ του Halloween.

«Ένας σημαντικός παράγοντας για τη δημιουργία νέων γενιών καταναλωτών είναι η εύκολη πρόσβαση στο αλκοόλ», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της ομάδας Teerapat Kahawong. «Αν και υπάρχουν νομικοί περιορισμοί, αλλά τα μπαρ και οι παμπ εξακολουθούν να επιλέγουν να παραβιάζουν τους νόμους για να κερδίσουν κέρδη εκείνη την ημέρα».

Ο Teerapat είπε ότι η ομάδα του, που ονομάζεται «Network to Prevent New Drinkers», ανησυχεί ότι τα μπαρ θα επηρεάσουν τη δημοτικότητα των εορτασμών του Halloween στην Ταϊλάνδη και θα δελεάσουν τους πότες με προώθηση ή πώληση ποτών σε ανήλικους πελάτες. Ο ακτιβιστής είπε ότι το αλκοόλ προκαλεί συχνά τροχαία ατυχήματα, ειδικά μεταξύ των νέων.

Κάλεσε την αστυνομία να εφαρμόσει αυστηρά τον νόμο για τον έλεγχο του αλκοόλ, ο οποίος απαγορεύει τη συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες πώλησης αλκοόλ και την παρακίνηση άλλων να πίνουν.

Η πρώτη κατηγορία επιφέρει μέγιστη ποινή 10,000 μπατ πρόστιμο, ενώ η τιμωρία για τη δεύτερη είναι πολύ σκληρότερη: φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 500,000 μπατ, μαζί με πρόσθετη ποινή 50,000 μπατ την ημέρα οι παραβάτες παραμένουν εκτός συμμόρφωσης.

Πηγή: Khaosod English

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/