Καταζητείται Βρετανός δραπέτης εγκληματίας που συνελήφθη στην Πατάγια, για απέλαση

Ο Βρετανός υπήκοος Dylan Taylor, 35 ετών, συνελήφθη στην επαρχία Chon Buri αφού οι βρετανικές αρχές τον έθεσαν υπόψη της Thai Immigration, σύμφωνα με συνέντευξη Τύπου στην Μπανγκόκ χθες (28 Οκτωβρίου).

Ο Τέιλορ καταζητήθηκε με ένταλμα σύλληψης στην Αγγλία, αφού απέτυχε να παρουσιαστεί στο δικαστήριο για να ακούσει την καταδίκη για επιδρομή κριών σε κατάστημα στο Ντέβον της νοτιοδυτικής Αγγλίας, με την ελπίδα να ληστέψει ένα ΑΤΜ.

Η βρετανική κούπα του κυρίου Dylan Taylor

Ο Τέιλορ καταδικάστηκε πέρυσι σε επτάμισι χρόνια φυλάκιση αφού έπεσε με Mitsubishi Shogun σε κατάστημα Trago Mills σε εμπορικό συγκρότημα στην πόλη Newton Abbot και προσπάθησε να κλέψει ένα μηχάνημα ATM.

Προκάλεσε ζημιά £100,000 (περίπου B3.88 εκατομμύρια) και το κατάστημα έχασε £40,000 (B1.55 εκατ.) έσοδα ενώ ήταν κλειστό για επισκευές, ανέφερε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Devon Online.

Ο Taylor, από το Torquay, ήταν μέρος μιας συμμορίας που χρησιμοποίησε το αυτοκίνητο για να τρακάρει την εξώπορτα του καταστήματος τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Taylor είχε αγοράσει το αυτοκίνητο την προηγούμενη μέρα για £895 (B34,700).

Το προαναφερθέν περιστατικό επιδρομής με κριάρι που αφορούσε τον κ. Dylan Taylor

Μόλις μπήκαν στο κατάστημα, ο Taylor και η συμμορία προσάρτησαν ένα σχοινί στην ελεύθερη όρθια μηχανή και προσπάθησαν να το τραβήξουν από τη βάση του. Απέτυχαν και έφυγαν με άδεια χέρια. Το αίμα και το DNA στο μηχάνημα ταίριαζαν με του Taylor, ανέφερε το Devon Online.

Όμως ο 33χρονος Τέιλορ δεν εμφανίστηκε για να ακούσει την ετυμηγορία εναντίον του στο δικαστήριο του Έξετερ και καταδικάστηκε ερήμην του.

Λέγεται ότι είχε πει σε φίλους ότι χρειαζόταν χρόνο για να «τακτοποιηθεί». Ο εισαγγελέας είπε ότι μπορεί να διέφυγε στην Ταϊλάνδη. (δείτε την αναφορά του Devon Online εδώ.)

Ο κ. Taylor είχε πολλές προηγούμενες καταδίκες για το ίδιο είδος εγκλήματος και είχε μόλις εκτίσει τέσσερα χρόνια στη φυλακή σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο. Είχε αφεθεί ελεύθερος μόνο για δύο εβδομάδες όταν διέπραξε αυτό το πιο πρόσφατο έγκλημα.

Η σύλληψη του Τέιλορ έγινε αφότου οι βρετανικές αρχές ενημέρωσαν τους αξιωματικούς μετανάστευσης ότι ένας ύποπτος που καταζητείται για επιδρομή με κριάρι διέμενε στο Τσον Μπούρι.

Η άδεια παραμονής του Τέιλορ στην Ταϊλάνδη ανακλήθηκε και θα παραδοθεί στις βρετανικές αρχές για να αντιμετωπίσει κατηγορίες στην Αγγλία, όπως αναφέρθηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στην Μπανγκόκ.

Πηγή: Phuket News, Naew Na


Διαβάστε περισσότερα στο https://www.thephuketnews.com/brit-ram-raider-aussie-hell-angel-arrested-in-chon-buri-73405.php

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/