Ζευγάρι τραυματίστηκε σοβαρά μετά από ανατροπή φορτηγού στη Σρι Ράτσα

Ζευγάρι τραυματίστηκε σοβαρά μετά από ανατροπή φορτηγού στη Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα –
Ένα ζευγάρι από την Ταϊλάνδη τραυματίστηκε σοβαρά μετά την ανατροπή του φορτηγού του στη Σρι Ράτσα χθες το απόγευμα.

Ο Αντισυνταγματάρχης Eakkachai Moonlee της αστυνομίας Plu Taluang ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 3:30 στην οδό Sattahip – Khao Hinsorn.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης της αστυνομίας και το The Pattaya News έσπευσαν στο σημείο για να βρουν το αναποδογυρισμένο φορτηγό στην άκρη του δρόμου.

Μέσα στο φορτηγό βρήκαν την οδηγό, την 52χρονη κυρία Bussakorn Kayim, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά. Οι διασώστες χρησιμοποιούν ένα σαγόνι ζωής για να την απεγκλωβίσουν. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο.

Κοντά βρήκαν τον 50χρονο κ. Tossaphon Kayim που είναι σύζυγος της κυρίας Bussakorn. Ήταν ο συνεπιβάτης και είχε υποστεί μέτρια τραύματα, αλλά είχε τις αισθήσεις του και είχε επίγνωση.

Ο κ. Tossaphon είπε στο The Pattaya News ότι η σύζυγός του οδηγούσε το φορτηγό ενώ κοιμόταν. Δεν ήταν σίγουρος τι συνέβη ακριβώς καθώς κοιμόταν το ατύχημα και ξύπνησε μόνο κατά τη διάρκεια της συντριβής.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να βρει τα αίτια του δυστυχήματος.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/