Άγνωστο πτώμα γυμνού ξένου άνδρα βρέθηκε στην παραλία Pattaya

Άγνωστο πτώμα ξένου άνδρα βρέθηκε στην παραλία Πατάγια

Πατάγια -
Ένα άγνωστο πτώμα ξένου άνδρα βρέθηκε σήμερα στην παραλία Πατάγια.

Η αστυνομία της πόλης της Pattaya, η τουριστική αστυνομία της Pattaya, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και το The Pattaya News έσπευσαν στην παραλία κοντά στο Khao Phra Tamnak σήμερα το πρωί.

Στο σημείο βρήκαν τη σορό ενός αλλοδαπού άνδρα ηλικίας περίπου 50-60 ετών. Το σώμα του άνδρα ήταν γυμνό αλλά φορούσε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Το πρόσωπό του ήταν βαριά μελανιασμένο.

Καμία ταυτότητα δεν βρέθηκε μαζί του. Πιστεύεται ότι ο άνδρας είχε πεθάνει τουλάχιστον τέσσερις ώρες πριν ανακαλυφθεί το σώμα του.

Ο κύριος Weera Wongwean είναι οι ψαράδες που βρήκαν πρώτοι το πτώμα. Είπε στο The Pattaya News ότι είχε πάει για ψάρεμα το πρωί. Είδε το πτώμα κοντά σε βράχο και κάλεσε την αστυνομία.

Σε αυτό το στάδιο η αστυνομία πίστευε ότι ο άνδρας μπορεί να είχε πάει για τρέξιμο και φορούσε μόνο σορτς.

Η αστυνομία πιστεύει ότι στη συνέχεια γλίστρησε από τα βράχια και έπεσε. Μπορεί να έπεσε αναίσθητος πριν πνιγεί. Τα κύματα έπλυσαν αργότερα το σώμα του στην παραλία και του τράβηξαν το σορτς από το σώμα του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα και τα αίτια του θανάτου.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/