Η εφαρμογή OSS Foreigner που έρχεται λέει ότι η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης μπορεί να κάνει check in 90 ημερών πολύ πιο εύκολα στο διαδίκτυο

Ο κ. Pootrakool, Γενικός Γραμματέας στο γραφείο του Πρωθυπουργού, δήλωσε την Τετάρτη την περασμένη εβδομάδα ότι οι αλλοδαποί μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επερχόμενη εφαρμογή για όλες τις αναφορές μετανάστευσης. Το να πληκτρολογείτε απλά δεδομένα και να ανεβάσετε μια selfie θα είναι το ίδιο με την επίσκεψη στο τοπικό imγραφείο μετανάστευσης και έντυπα κατάθεσης και έγγραφα εκεί.

Ο υπεύθυνος της κυβέρνησης για την επίλυση της διαμάχης TM30 υποσχέθηκε αυτή την Τετάρτη ότι η νέα εφαρμογή για αναφορές μετανάστευσης για αλλοδαπούς θα είναι σύντομα online και ότι θα κάνει τους ομογενείς και τους αλλοδαπούς να έρχονται να ζήσουν και να εργαστούν in Η Ταϊλάνδη αισθάνεται πιο ευπρόσδεκτη.

μετανάστευση-αναφορές-εφαρμογή-oss-expats-expats-tai-government-new-digital-plan-prime-minister
Υπήρξαν καλά νέα αυτή την εβδομάδα από τον Γενικό Γραμματέα στο Γραφείο του Πρωθυπουργού Δρ Kobsak Pootrakool, ο οποίος αποκάλυψε ότι η εφαρμογή για την αναφορά μετανάστευσης που θα χρησιμοποιείται από αλλοδαπούς θα είναι διαθέσιμη σύντομα. Θα ονομάζεται OSS Foreigner και ο ανώτερος αξιωματούχος υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει τους αλλοδαπούς να αισθάνονται πιο ευπρόσδεκτοι στην Ταϊλάνδη. Είναι ένα μέρος μιας πλήρους κίνησης ψηφιοποίησης της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης που διέταξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Somkid Jatusripitak (εισαγωγή κάτω αριστερά) να ολοκληρωθεί έως το 2022.

Η εφαρμογή αναπτύσσεται ως μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης που υποστηρίζεται από τον αναπληρωτή πρωθυπουργό Somkid Jatusripitak για να καταστήσει τις δημόσιες υπηρεσίες της Ταϊλάνδης πιο αποτελεσματικές με έμφαση στην παροχή καλύτερης εμπειρίας στο κοινό της Ταϊλάνδης.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού Kobsak Pootrakool αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα ότι η νέα εφαρμογή για την αναφορά μετανάστευσης πλησιάζει στην ολοκλήρωση. Θα ονομάζεται «OSS Foreigner» και θα λειτουργεί σε εφαρμογές για κινητά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αναφορές 90 ημερών

Η νέα εφαρμογή θα επιτρέψει στους ομογενείς να εκπληρώσουν επίσης την απαίτηση αναφοράς 90 ημερών απλά φορτώνοντάς την, εισάγοντας πληροφορίες και τραβώντας μια selfie που θα ανέβει στον ιστότοπο καθώς και τα απαιτούμενα πεδία δεδομένων. Αυτό θα αντιμετωπιστεί και θα επιβεβαιωθεί από τους αξιωματικούς του Γραφείου Μετανάστευσης όπως και μια επίσκεψη στο τοπικό γραφείο.

Η εφαρμογή θα λειτουργεί εξίσου καλά για άλλες απαιτήσεις αναφοράς και θα είναι απλή όσο και εύκολη στη χρήση.

Σχεδιάζει να ψηφιοποιήσει όλες τις δημόσιες υπηρεσίες της Ταϊλάνδης έως το 2022

Ο Δρ Kobsak έκανε την ανακοίνωση ως παράπλευρη όταν περιέγραψε τα συναρπαστικά σχέδια του αναπληρωτή πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης και συντονιστή Οικονομικών για την ψηφιοποίηση όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών της Ταϊλάνδης ήδη από το 2022.

Η Ταϊλάνδη 4.0 εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο της κυβέρνησης

Ο Δρ Kobsak χρησιμοποίησε τα πλεονεκτήματα της νέας εφαρμογής για ομογενείς και αλλοδαπούς που ζουν στην Ταϊλάνδη για να τονίσει ότι η νέα κυβερνητική προσέγγιση στα συστήματα πληροφορικής και την ψηφιοποίηση έχει σχεδιαστεί για να θέσει τους Ταϊλανδούς ή τον τελικό χρήστη στο επίκεντρο των αποτελεσμάτων που προσφέρουν πιο έξυπνα και πιο εύχρηστα κρατικές υπηρεσίες. Με αυτόν τον τρόπο, η νέα τεχνολογία ενδυναμώνει το κοινό αντί να αφαιρεί τον έλεγχο.

Αυτό ήταν πάντα ένα βασικό μέρος της ατζέντας της Ταϊλάνδης 4.0, η οποία παρά τα οικονομικά προβλήματα της κυβέρνησης είναι τώρα πιο σημαντική από ποτέ, καθώς η Ταϊλάνδη επιδιώκει να προχωρήσει σε μια οικονομία υψηλότερου εισοδήματος.

Πηγή: Thai Examiner

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/