Αναζητητές UFO σε όλο τον κόσμο συρρέουν στο Nakhon Sawan λόγω ισχυρισμών ότι εξωγήινοι επικοινωνούν με ντόπιους

Nakhon Sawan (CNN) — Μια κορυφή λόφου στο κέντρο Thailand ελκύει Αναζητητές UFO που πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι αιωρούνται πάνω από ένα τεράστιο άγαλμα του Βούδα, στέλνουν τηλεπαθητικό ανακοινωθέν, περπατούν σε κοντινά χωράφια ζαχαροκάλαμου και χρησιμοποιούν μια λίμνη γεμάτη κροκόδειλους ως πύλη από τους πλανήτες τους - τον Πλούτωνα και τον Λόκου.
Αν και μπορεί να ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία, μια μικρή ομάδα ατόμων ισχυρίζεται ότι τα μηνύματα από εξωγήινους που φτάνουν σε διαστημόπλοια περιλαμβάνουν επίσης πολλές παραδοσιακές θρησκευτικές διδασκαλίες – που τους κάνουν να πιστεύουν ότι είναι πραγματικά βουδιστές.
Όλα συμβαίνουν τρεις ώρες οδικώς ή σιδηροδρομικώς βόρεια από την Μπανγκόκ στο Nakhon Sawan - που μεταφράζεται σε "Πόλη του Παραδείσου".
Χωρίς όλα η διαφημιστική εκστρατεία των UFO, είναι απλώς μια χαλαρή μικρή πόλη. Αλλά οι οπαδοί πιστεύουν ότι εάν διαλογίζεστε στο λόφο Khao Kala, έξω από το Nakhon Sawan, θα μπορούσατε να ακούσετε τα ομιλητικά ασημένια πλάσματα ως φωνές στο κεφάλι σας, να μιλούν οποιαδήποτε γλώσσα που συνήθως φλυαρούν οι σκέψεις σας.
Προσφέρουν μια αποποίηση ευθύνης, λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα δείτε UFO ή εξωγήινους, που περιγράφονται ως απρόβλεπτοι, να μιλούν ή να εμφανίζονται αυθόρμητα και να εξαφανίζονται μετά από μερικές ώρες.
Οι δραστηριότητες του ομίλου τους έχουν φέρει σε μπελάδες με τις αρχές της Ταϊλάνδης τις τελευταίες εβδομάδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι ανησύχησαν όταν οι αναζητητές UFO άρχισαν να συνωστίζονται στον λόφο Khao Kala για να δουν και να μιλήσουν με εξωγήινους, θέτοντας πιθανώς σε κίνδυνο το επίσημο καθεστώς «προστατευόμενης δασικής περιοχής» της περιοχής.
Οι επισκέπτες επιτρέπεται να σκαρφαλώσουν στην κορυφή του λόφου και να δουν το μεγάλο άγαλμα του Βούδα και το κοντινό «αποτύπωμα του Βούδα», που είναι τόποι δημόσιας λατρείας. Αλλά ο νόμος απαγορεύει σε οποιονδήποτε να ζει ή να διανυκτερεύει σε τέτοιες ζώνες, συμπεριλαμβανομένων των προηγούμενων αναζητούντων UFO που έστησαν σκηνές στην τοποθεσία.
Διαβάστε την πλήρη ιστορία εδώ:
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/