Η Τουριστική Αρχή εστιάζει στο τελευταίο τρίμηνο του 2019, θέτοντας ως κορυφαία προτεραιότητα περισσότερους Κινέζους τουρίστες.

Το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού και η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) συζήτησαν πώς να τονωθεί ο τουρισμός το τελευταίο τρίμηνο του 2019, με στόχο να προσελκύσουν περισσότερους Κινέζους τουρίστες στην Ταϊλάνδη σύμφωνα με τις πολιτικές του υπουργού Pipat Ratchakitprakan.

«Αξιωματούχοι της TAT έχουν συντονιστεί με τους διαχειριστές του ναού Meizhou Mazu στην επαρχία Fujian της Κίνας για να φέρουν το άγαλμα της θεάς Mazu, ή τη θεά Ruby, στην Ταϊλάνδη κατά την περίοδο 14-19 Νοεμβρίου για να προωθήσουν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και να αυξήσουν τον αριθμό Κινέζων τουριστών, που θέλουν να δείξουν το σεβασμό τους στη θεά στα μέρη όπου θα εκτεθεί το άγαλμα», είπε ο υπουργός.

Τα μέρη όπου θα εκτεθεί η θεά Mazu στην Ταϊλάνδη είναι η ένωση Quanzhou Jinjiang (Ταϊλάνδη), η ένωση Lim Clansmen της Ταϊλάνδης και η Yaowarat, Chinatown.

«Ο πολιτισμός της θεάς Mazu είναι παλαιότερος από 1,000 χρόνια», εξήγησε ο υπουργός. «Αυτό το έργο θα χρησιμεύσει επίσης ως πολιτιστικός σύνδεσμος με την παγκόσμια στρατηγική της Κίνας One Belt One Road».

πηγή: https://www.nationthailand.com/news/30377113

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/