Ο δήμαρχος της Πατάγια επιθεωρεί έργα οδοποιίας αποστράγγισης νερού στην Πατάγια… μόνο το 10% περίπου έχει ολοκληρωθεί

Οι αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι η φάση 1 της κατασκευής του συστήματος πλημμύρας κατά μήκος της Pattaya Beach Road έχει πλέον ολοκληρωθεί κατά 10% και προβλέπουν ότι ένα τμήμα της οδού γύρω από το Soi 13/3 και το Soi 13 θα είναι ανοιχτό μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Ωστόσο, το νότιο τμήμα του έργου βρίσκεται επί του παρόντος σε αναμονή λόγω του ηλεκτρικού ντουλαπιού υψηλής τάσης 20,000 volt κοντά στην είσοδο της Walking Street. Δεδομένου ότι η περιοχή είναι μια κοινοτική ζώνη με μεγάλη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, η Επαρχιακή Ηλεκτρική Αρχή θα πρέπει να μετακινήσει το ντουλάπι προτού ξαναρχίσει η κατασκευή.

Η κατασκευή εξακολουθεί να έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο. Οι επικριτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης συνεχίζουν να εκφράζουν την απογοήτευσή τους για τόσα πολλά διαφορετικά οδικά έργα και κλείσιμο και έργα που πραγματοποιούνται ταυτόχρονα.

Η πόλη απάντησε λέγοντας ότι έχει τον προϋπολογισμό και πρέπει να τον χρησιμοποιήσει και παρά τον προσωρινό πόνο, τα μακροπρόθεσμα οφέλη για την πόλη θα αντισταθμίσουν τα αρνητικά βραχυπρόθεσμα κυκλοφοριακά προβλήματα. Επίσημα το Δημαρχείο έχει προτείνει να μην οδηγείτε στην Πατάγια και να χρησιμοποιείτε μοτοσικλέτες ή ταξί μοτοσικλετών κατά τη διάρκεια των οδικών έργων.

Σε αυτό το σημείο η κατασκευή θα συνεχιστεί ακριβώς την πιο πολυσύχναστη εποχή του χρόνου, με πολλά τμήματα του Beach Road πιθανότατα να σκάβονται και να κλείνουν κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου.

Ο δήμαρχος Sonthaya Kunplome έδωσε οδηγίες στην Επαρχιακή Ηλεκτρική Αρχή της Πόλης της Pattaya, στο Παράρτημα της Επαρχιακής Αρχής Υδάτων στην Pattaya και στα συστήματα καλωδίωσης επικοινωνίας να επισπεύσουν το έργο τους.

Εν τω μεταξύ, οι κάτοικοι της περιοχής αμφιβάλλουν ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν τον Φεβρουάριο με μόνο το 10% να έχει ολοκληρωθεί αυτή τη στιγμή.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/