27χρονος τουρίστας από το Χονγκ Κονγκ έπεσε από το λεωφορείο μπατ ενώ φέρεται να «αστειεύεται» σε κρίσιμη κατάσταση

Jomtien-

Ένας 27χρονος τουρίστας από το Χονγκ Κονγκ έπεσε από το πίσω μέρος ενός λεωφορείου μπατ (φορτηγό ταξί) στο Jomtien στον δρόμο Thrappraya στις 4:00 π.μ. σήμερα το πρωί και τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με φίλους του άνδρα, που ονομάζεται κ. Katak Ho, είχαν βγει να πιουν και επέστρεφαν στο ξενοδοχείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να «αστεία» στο πίσω μέρος του λεωφορείου μπατ, σε μια όρθια περιοχή, κάνοντας ακροβατικά και αστεία όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε, παθώντας σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ Πατάγια σε κρίσιμη κατάσταση. Ενημέρωση: Δυστυχώς πέρασε από τα τραύματά του αρκετές ώρες αργότερα.

Ο οδηγός του λεωφορείου μπατ είχε φύγει από το σημείο πριν φτάσει η αστυνομία. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία αναζητά τον οδηγό για να πάρει την άποψή του για την ιστορία, αν και οι μάρτυρες δήλωσαν ότι το λάθος ήταν τα θύματα.

Η αστυνομία της Πατάγια και η τροχαία έχουν προειδοποιήσει προηγουμένως ότι η στάση στο πίσω μέρος του λεωφορείου μπατ είναι τεχνικά παράβαση που επιβάλλεται πρόστιμο, ωστόσο εξακολουθεί να είναι πολύ συνηθισμένη και ανεφάρμοστη.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/