Οι Αμερικανοί και οι Ιάπωνες πολίτες μπορούν πλέον να έχουν ιατρική περίθαλψη έως και 90 ημέρες χωρίς βίζα στην Ταϊλάνδη

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ΝΝΤ) – Η Διευθύνουσα Επιτροπή του Διεθνούς Κέντρου Υγείας ενέκρινε πρόταση για τη συμπερίληψη των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ιαπωνίας στην ομάδα χωρών από τις οποίες οι ασθενείς μπορούν να λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη στην Ταϊλάνδη για περίοδο 90 ημερών χωρίς να χρειάζονται βίζα.

Μια συνεδρίαση της Διευθύνουσας Επιτροπής του Διεθνούς Κέντρου Υγείας της Ταϊλάνδης ή του Ιατρικού Κόμβου, υπό την προεδρία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης/Υπουργού Δημόσιας Υγείας Anutin Charnvirakul και με τη συμμετοχή του Υπουργού Τουρισμού και Αθλητισμού Phiphat Ratchakitparkarn, ενέκρινε κατ' αρχήν τη συμπερίληψη των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ιαπωνίας στο πρόγραμμα απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης για ιατρική περίθαλψη 90 ημερών. Η ένταξη των δύο χωρών στο σχέδιο, κάνει συνολικά 13 έθνη, με την προσθήκη των χωρών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, Καμπότζη, Λάος, Μιανμάρ, Βιετνάμ και Κίνα.

Ο κ. Anutin επιβεβαίωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση επικεντρώνεται στην προώθηση της καινοτομίας και της ιατρικής αριστείας, καθώς και του τουρισμού που σχετίζεται με την υγεία, για να προσθέσει οικονομική αξία. Πάνω από 3.4 εκατομμύρια επισκέψεις που σχετίζονται με την υγεία πραγματοποιήθηκαν στην Ταϊλάνδη πέρυσι, δημιουργώντας έσοδα άνω των 28 δισεκατομμυρίων μπατ. Η Ταϊλάνδη, η οποία διαθέτει 68 διεθνώς αναγνωρισμένες μονάδες υπηρεσιών υγείας, τις περισσότερες στην ASEAN, σχεδιάζει να μετατρέψει τη χώρα σε παγκόσμιο ιατρικό κέντρο το 2020.

Πηγή: Thailand National News Bureau

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/