Οδηγός νταλίκας αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και έπεσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στην Πατάγια

Πατάγια -
Ένας οδηγός φορτηγού γλίτωσε από σοβαρούς τραυματισμούς αφού αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και συγκρούστηκε με στύλο ρεύματος σήμερα το πρωί στην Πατάγια.

Οι εργαζόμενοι διάσωσης Sawang Boriboon Thammasathan ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 4:30 π.μ. στο Soi Siam Country Club.

Αστυνομία και ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι ένα κατεστραμμένο φορτηγό έπεσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος. Ιστορικές ζημιές είχε υποστεί και ένα κατάστημα με νουντλς εκεί κοντά.

Μέσα βρέθηκε ο οδηγός του φορτηγού, ο 52χρονος Chalermsak Wanja. Τραυματίστηκε ελαφρά. Έχει μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο κ. Wanja είπε ότι επέστρεφε από ένα νοσοκομείο για να επισκεφτεί έναν φίλο στο σπίτι του. Αποκοιμήθηκε ενώ οδηγούσε στο σπίτι λόγω εξάντλησης από τον χρόνο στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον ίδιο. Το φορτηγό έπεσε πάνω στο κατάστημα με ζυμαρικά πριν χτυπήσει στον πόλο του ρεύματος.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Αναφέρθηκε στο The Pattaya News ότι ο οδηγός θα πληρώσει για τις ζημιές στο εστιατόριο στο ατύχημα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/