Ο σκουπιδιάρης χάνει το πόδι του σε φρικτό τροχαίο ατύχημα στην Πατάγια

Άνδρας χάνει το πόδι του όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε σε απορριμματοφόρο στο Bang Lamung

Bang Lamung -
Ένας ντόπιος σκουπιδιάρης έχασε το πόδι του όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στο απορριμματοφόρο του στο Bang Lamung σήμερα το πρωί.

Ο Maj Teetat Tarunjan της αστυνομίας Nongprue ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 5:30 π.μ. στην οδό Pattanakarn στο Nongprue.

Αστυνομία, The Pattaya News και άτομα έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο απορριμματοφόρο στο δρόμο.

Κοντά, βρήκαν τον 36χρονο κ. Tanong Sangthong που είχε υποστεί σοβαρά τραύματα. Το αριστερό του πόδι βρέθηκε κάτω από το απορριμματοφόρο, ακρωτηριασμένο κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο, ωστόσο αναμένεται να αναρρώσει και είχε τις αισθήσεις του και ήταν σχετικά ήρεμος κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο. Η οδηγός 29χρονη κα Penphon Pratee περίμενε την αστυνομία στο σημείο.

Ο οδηγός απορριμματοφόρου, 42 ετών, Manot Thongkam είπε ότι μετέφερε σκουπίδια σε έναν κάδο στο φορτηγό τη στιγμή του ατυχήματος. Ο κ. Tanong βρισκόταν στο πίσω μέρος του φορτηγού και έβαζε σκουπίδια όταν συνέβη το ατύχημα.

Το αυτοκίνητο που ερχόταν από άλλη λωρίδα συγκρούστηκε με το πίσω μέρος του φορτηγού αφού γύρισε εκτός ελέγχου. Ο κ. Tanong άργησε πολύ να ξεφύγει από τη σύγκρουση.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Η δήλωση της οδηγού του αυτοκινήτου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα στα ΜΜΕ και τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία για πιθανή νομική ενέργεια.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/