Σαουδάραβας τουρίστας τραυματίστηκε από τραύμα με τραύμα στην Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Pattayaonlinenews

Πατάγια -
Η αστυνομία αναζητά υπόπτους όταν ένας Σαουδάραβας τραυματίστηκε από τραύμα στο Jomtien χθες το απόγευμα.

Ο υπολοχαγός Chanikan Pueanpinit της αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό στις 11:2 στο Soi Jomtien XNUMX.

Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία Sawang Boiboon Thammasathan έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον 49χρονο Σαουδάραβα υπήκοο κ. Nasser Mohammed.

Είχε υποστεί τραύματα από βαριά πληγή στο δεξί του χέρι. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο.

Ένας 34χρονος μάρτυρας, ο κ. Soothorn Kornklang, ο οποίος είδε για πρώτη φορά τον κ. Mohammed, είπε ότι κάλεσε σε βοήθεια αλλά δεν ήξερε τι συνέβη πριν.

Ο κ. Μοχάμεντ δεν μπόρεσε να απαντήσει σε καμία ερώτηση στο σημείο λόγω γλωσσικού φραγμού και της σοβαρότητας των πληγών του. Μετά την ανάκτηση, η αστυνομία θα του δώσει συνέντευξη με τη βοήθεια ενός μεταφραστή.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπόπτων για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Ελέγχουν το CCTV κοντά στην περιοχή.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/