Τοπικοί εθελοντές καθαρίζουν το Soi 4 ​​Pratumnak για την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού

Πατάγια-

Το Σαββατοκύριακο, αρκετοί οργανισμοί και ομάδες συγκεντρώθηκαν για να ανταποδώσουν την τοπική κοινότητα καθαρίζοντας μια τεράστια ποσότητα σκουπιδιών στο Soi 4 ​​στο Pratumnak.

Οι οργανώσεις, οι οποίες αποτελούνται από τους Green Pattaya, Inez Foundation, Planet Cleanup και The Good News, μαζί με αξιωματούχους του Δημαρχείου, καθάρισαν ένα γεμάτο φορτηγό με σκουπίδια για την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού το περασμένο Σάββατο.

Επιπλέον, έχουν δεσμευτεί να συνεχίσουν να καθαρίζουν την περιοχή μέχρι να φύγουν ΟΛΑ τα σκουπίδια.

Ενδιαφέρεστε να επιστρέψετε στην κοινότητά σας; Δείτε περισσότερα εδώ:

https://web.facebook.com/GreenPattaya/

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/