Η αστυνομία κυνηγά τον ληστή χρυσαυγιτών στο Chonburi

Ένας ληστής περιγράφεται ως ευγενικός στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, αφού ζήτησε συγγνώμη για το ότι κράτησε ένα χρυσοπωλείο στο Chonburi. 

Ζήτησε μάλιστα να μπορεί να κάνει την απόδρασή του πριν κληθεί η αστυνομία.

Ωστόσο, ένα ανατριχιαστικό σημείωμα και η χρήση ενός όπλου τρόμαξαν το προσωπικό και τον ιδιοκτήτη του υποκαταστήματος Yaowarat στην αγορά Nong Chak. 

Ο άνδρας που φορούσε ένα λευκό καπέλο Nike και μια χειρουργική μάσκα μπήκε στο κατάστημα και παρέδωσε ένα σημείωμα στα ταϊλανδικά που έλεγε:

«Μην κάνεις θόρυβο. Βάλτε το χρυσό και τα μετρητά στην τσάντα. Ο χρυσός ανήκει στο μαγαζί. Η ζωή σου είναι δική σου. Δεν υπάρχει λόγος να σκοτωθείς». 

Κρατούσε ένα όπλο και το προσωπικό συμμορφώθηκε βάζοντας χρυσά κοσμήματα βάρους 14 μπατ (αξίας περίπου 300,000 μπατ) σε μια πλαστική σακούλα. 

Πριν φύγει από το μαγαζί είπε: «Συγγνώμη αλλά πρέπει να το κάνω αυτό. Αφήστε με να φύγω πριν καλέσετε την αστυνομία». 

Η αστυνομία του Ban Bung διεξάγει έρευνα μετά τη ληστεία χθες το απόγευμα. 

πηγή: Daily News και Thai Visa

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/