Έρχεται η Κινεζική Χρυσή Εβδομάδα, ετοιμαστείτε για περισσότερους Κινέζους τουρίστες!

Η Ταϊλάνδη πρόκειται για άλλη μια φορά να είναι ο δεύτερος πιο καυτός προορισμός για Κινέζους ταξιδιώτες, πίσω από την Ιαπωνία, κατά τη διάρκεια της Χρυσής Εβδομάδας της Εθνικής Ημέρας από 1-7 Οκτωβρίου, μια από τις πιο πολυσύχναστες περιόδους ταξιδιού της χώρας, σύμφωνα με στοιχεία κρατήσεων από την Agoda.

Η Μπανγκόκ διατηρεί τη θέση της ως ο κορυφαίος προορισμός της Ταϊλάνδης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με το Πουκέτ και το Τσιάνγκ Μάι να διεκδικούν τη δεύτερη και την τρίτη θέση.

Οι Κινέζοι λατρεύουν την παράκτια ομορφιά της Ταϊλάνδης, με πόλεις και νησιά στο Νότο να αντιπροσωπεύουν επτά στους 10 από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ταϊλάνδης. Μετά το Πουκέτ, η λίστα περιλαμβάνει το Koh Samui (Νο 4), την Pattaya (5), το Krabi (6), το Koh Lanta (7), το Hua Hin and Cha-am (8) και το Koh Lipe (9).

Ένας από τους κύριους παράγοντες που επηρεάζει τους Κινέζους να έρθουν να ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη είναι το σχετικά χαμηλό κόστος. Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης παρέτεινε την περίοδο για δωρεάν βίζα κατά την άφιξη για τους Κινέζους έως τα τέλη Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια της Χρυσής Εβδομάδας της Εθνικής Ημέρας, πολλοί Κινέζοι επιδίδονται σε διάφορες δραστηριότητες αναψυχής, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών στο εξωτερικό.

Μετά την Ιαπωνία και την Ταϊλάνδη, προτιμούν το Χονγκ Κονγκ, την Ταϊβάν και τις Φιλιππίνες. Η Σιγκαπούρη αναπήδησε στη λίστα των 10 κορυφαίων φέτος στην έβδομη θέση, ενώ η Μαλαισία διατηρεί την όγδοη θέση της από το 2017. 

Οι Φιλιππίνες ξεπερνούν τη Νότια Κορέα, αν και το Βιετνάμ συνέχισε να υποχωρεί από την πέμπτη θέση το 2017 στη 10η φέτος.

Πηγή: Agoda

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/