26χρονος Κενυάτης τουρίστας πέφτει από το κιγκλίδωμα σε τοπικό εμπορικό κέντρο και τραυματίζεται σοβαρά

Ένας 26χρονος υπήκοος Κένυας, που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. William Reynolds Jr., μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο με τραύματα στο πόδι και το ισχίο, αφού έπεσε πέντε μέτρα από ένα μεταλλικό κιγκλίδωμα έξω από ένα sh.opping mall στη Sri Racha, Chonburi.

Ένας ντόπιος μάρτυρας είπε στην αστυνομία ότι είδαν τον αλλοδαπό να κάθεται στο κιγκλίδωμα να περιμένει προφανώς κάτι ή κάποιον γύρω στις 10:30 χθες το βράδυ.

Το επόμενο που άκουσε ήταν ένα γδούπο - κάλεσε τις υπηρεσίες διάσωσης. Πίστευε ότι ο αλλοδαπός έχασε την ισορροπία του και έπεσε κατά λάθος.

Ο άνδρας αναρρώνει σε τοπικό νοσοκομείο. Πιστεύεται ότι πρόκειται για ατύχημα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/