Κινέζος τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά αφού έπεσε από την οροφή στον δεύτερο όροφο σε τοπικό ξενοδοχείο της Πατάγια

Πατάγια -


Μια Κινέζα τουρίστρια τραυματίστηκε σοβαρά αφού έπεσε από την οροφή ενώ ανέβαινε σκάλες σε χώρο συντήρησης προσωπικού στον δεύτερο όροφο ενός τοπικού ξενοδοχείου στην Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί.

Η αστυνομία της πόλης της Πατάγια ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό στις 3:00 π.μ. σε ξενοδοχείο στην κεντρική Πατάγια. Η αστυνομία, το The Pattaya News και τα σωστικά συνεργεία Sawang Boriboon Thammasathan έσπευσαν στο σημείο.

Η 30χρονη Κινέζα τουρίστας κα Tong Dongqin, η οποία έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στα πόδια της, βρέθηκε στο πάτωμα κοντά σε μια σκάλα σε έναν χώρο συντήρησης μόνο για το προσωπικό. Η τρύπα από την οποία έπεσε ήταν καθαρά ορατή. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Η ασφάλεια του ξενοδοχείου είπε στο The Pattaya News ότι άκουσε έναν δυνατό ήχο που τον ξάφνιασε, τραβώντας την προσοχή του. Έτρεξε στο σημείο όπου βρήκε τον τραυματισμένο τουρίστα και κάλεσε σε βοήθεια.

Ήταν άγνωστο γιατί ο τουρίστας βρισκόταν σε χώρο συντήρησης μόνο για το προσωπικό και ανέβαινε σκάλες στις 3:00 π.μ. Ένα γλωσσικό εμπόδιο εμπόδισε τους φίλους του θύματος να απαντήσουν σε ερωτήσεις τη στιγμή του ατυχήματος.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/