Γυναίκα συνελήφθη αφού έκλεψε ρούχα 40,000 μπατ στο κατάστημα της Πατάγια

Πατάγια -


Μια γυναίκα συνελήφθη αφού έκλεψε ρούχα σε τοπικό κατάστημα που κόστισε περίπου 40,000 μπατ στην Πατάγια χθες το βράδυ.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya με επικεφαλής τον λοχαγό Chainarong Chaiin συνέλαβε την 40χρονη Ταϊλανδή Orrawan Cheewachit στις 11:30 χθες το βράδυ.

Ο λοχαγός Chainarong είπε ότι ο 52χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος Naiyanan Gale ανέφερε στην αστυνομία με πλάνα CCTV που δείχνει το Σάββατο ότι ο ύποπτος έχει κλέψει ρούχα στο Villa Market που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Avenue και κοστίζει περισσότερα από 40,000 μπατ.

Η Orrawan παραδέχτηκε ότι έκλεψε ρούχα, αλλά ισχυρίστηκε ότι το έκανε για να τα χαρίσει σε άλλους όχι για τον εαυτό της. Είπε ότι είναι απογοητευμένη που η κα Naiyana την προσέβαλε πρόσφατα λεκτικά και το έγκλημα έγινε ως αντίποινα για αυτό το αδίκημα.

Η αστυνομία συνεχίζει τις νόμιμες ενέργειες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/