Ενημέρωση πυροβολισμών στο νυχτερινό κέντρο της Πατάγια: Ένας νεκρός, ένας σε κώμα, ύποπτος ακόμα σε φυγή

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ένας νεκρός, ένας σε κώμα, ενώ η αστυνομία ταυτοποιεί τον ύποπτο

Πατάγια -
Ένα άτομο έχασε τη ζωή του ενώ ένα είναι σε κρίσιμη κατάσταση σε ανταλλαγή πυροβολισμών σε νυχτερινό κέντρο στην Πατάγια σήμερα το πρωί. Η αστυνομία είπε στο Pattaya News ότι έχει αναγνωρίσει θετικά τον ύποπτο.

Ο λοχαγός Kanoknan Suksri της αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό στις 6 το πρωί στο νυχτερινό κέντρο Teng See στο συγκρότημα κατοικιών Rung Land στο Nong Prue.


Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία ΕΔΩ.


https://thepattayanews.com/2019/09/11/two-seriously-injured-in-night-club-shooting-in-pattaya/?fbclid=IwAR0Xn4Fnh7u9b8_uWOQ3IeyKwDPHEymzhuCDm7QjY4Yqre3q5PRVv_Nd-hc

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Pattaya, συνταγματάρχης Atinan Nuchabart, αποκάλυψε σήμερα το απόγευμα ότι η αστυνομία έχει ήδη ταυτοποιήσει τον ύποπτο, ο οποίος λένε ότι θα συλληφθεί σύντομα.

Ο γιατρός στο νοσοκομείο Pattaya Memorial σήμερα το απόγευμα επιβεβαίωσε ότι ο Anuwat Suksamran, 37 ετών, πέθανε ενώ ο Chatchai Srisen, επίσης 37 ετών, εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε κώμα.

Ο κ. Anuwat Suksamran πέθανε από τα τραύματά του σήμερα το πρωί. Φωτογραφία που παρέχεται από την Pattaya Press Association.

Η αστυνομία είπε ότι η κάμερα ταμπλό ενός αυτοκινήτου από έναν μάρτυρα δείχνει ότι ένας ύποπτος πυροβόλησε πολλούς πυροβολισμούς πριν τρέξει στο νυχτερινό κέντρο.

Θα σε κρατήσουμε ενήμερο.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/