Το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της Ταϊλάνδης κατατάχθηκε στην έκτη καλύτερη θέση στον κόσμο σε πρόσφατη δημοσκόπηση

Η Ταϊλάνδη κερδίζει παγκόσμια αναγνώριση για την ποιότητα των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης, αφού το αμερικανικό περιοδικό CEOWORLD κατέταξε την Ταϊλάνδη έκτη στη λίστα του 2019 με τα καλύτερα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης, ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ το υπουργείο Δημόσιας Υγείας.

Ο υπουργός Δημόσιας Υγείας Ανούτιν Τσαρνβιρακούλ χαιρέτισε την κατάταξη ως ένδειξη της επιτυχίας της χώρας στην ανάπτυξη του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.  

Ωστόσο, ο κ. Anutin είπε επίσης τη Δευτέρα ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να επαναπαύεται στις δάφνες της, καθώς οι απλές βαθμολογίες δεν έχουν τόσο σημασία όσο το πόσο καλά εκτελεί το υπουργείο το καθήκον του για τη διατήρηση της δημόσιας υγείας.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης παρακάτω από την Bangkok Post.

https://www.bangkokpost.com/thailand/general/1746289/thailands-healthcare-ranked-sixth-best-in-the-world

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/