Το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της Ταϊλάνδης κατατάχθηκε στην έκτη καλύτερη θέση στον κόσμο σε πρόσφατη δημοσκόπηση

Η Ταϊλάνδη κερδίζει παγκόσμια αναγνώριση για την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας της, αφού το αμερικανικό περιοδικό CEOWORLD κατέταξε την Ταϊλάνδη έκτη στη λίστα του 2019 με τα καλύτερα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης, ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ το υπουργείο Δημόσιας Υγείας.

Ο υπουργός Δημόσιας Υγείας Ανούτιν Τσαρνβιρακούλ χαιρέτισε την κατάταξη ως ένδειξη της επιτυχίας της χώρας στην ανάπτυξη του τομέα της υγείας.  

Ωστόσο, ο κ. Anutin είπε επίσης τη Δευτέρα ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να επαναπαυθεί στις δάφνες της, καθώς οι απλές βαθμολογίες δεν έχουν τόσο σημασία όσο το πόσο καλά εκτελεί το υπουργείο το καθήκον του για τη διατήρηση της δημόσιας υγείας.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης παρακάτω από την Bangkok Post.

https://www.bangkokpost.com/thailand/general/1746289/thailands-healthcare-ranked-sixth-best-in-the-world

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/