Τέσσερις μάρτυρες που ρωτήθηκαν σε περίπτωση πυροβολισμού σεφ ξενοδοχείου από αστυνομικό για υποτιθέμενη αυτοάμυνα, η έρευνα συνεχίζεται

Πατάγια-

Τέσσερις μάρτυρες ανακρίθηκαν χωριστά από την αστυνομία της Πατάγια που ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια του πυροβολισμού ενός 35χρονου σεφ ξενοδοχείου σε ξενοδοχείο στη Naklua το Σαββατοκύριακο.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως εδώ:

https://thepattayanews.com/2019/09/08/family-of-hotel-chef-shot-and-killed-by-pattaya-police-officer-in-stated-self-defense-want-more-answers/

Και εδώ:

https://thepattayanews.com/2019/09/07/pattaya-police-officer-allegedly-shoots-hotel-chef-to-death-in-front-of-resort-entrance-claims-self-defense/

Σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια στο σημείο, ανταποκρίθηκαν σε κλήση του προσωπικού του ξενοδοχείου, στην οποία ο 35χρονος Prajakchai Siriwet βρισκόταν στον τρίτο όροφο σε μια διαμάχη με το προσωπικό που φέρεται να είχε για τον μισθό.

Κατά την άφιξη είχε φύγει από τον τρίτο όροφο προσπαθώντας να διαφύγει, δήλωσε η αστυνομία, αλλά τον συνάντησαν μπροστά από το ξενοδοχείο στο πάρκινγκ στην είσοδο. Η αστυνομία της Πατάγια δήλωσε ότι είχε ένα αιχμηρό όπλο.

Του διέταξαν να ρίξει το μαχαίρι και φέρεται να το έπραξε, ωστόσο, όταν πήγαινε να βάλει χειροπέδες στον κ. Prajakchai, φέρεται να άρπαξε το μαχαίρι και όρμησε τον αστυνομικό, χτύπησε τον αστυνομικό στο χέρι.

Σε αυτό το σημείο, ο αστυνομικός δήλωσε ότι αναγκάστηκε να αμυνθεί. Ο αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να αποφύγει να σκοτώσει τον ύποπτο, αλλά οι πυροβολισμοί τον πήραν στο κεφάλι.

Η οικογένεια του υπόπτου βρίσκεται επίσης στην Πατάγια αυτή τη στιγμή, με περισσότερες οικογένειες να καταφθάνουν σήμερα για να ζητήσουν περισσότερες απαντήσεις. Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι ο ύποπτος ήταν φιλήσυχος και δεν θα είχε επιτεθεί ποτέ σε αστυνομικό.

Η αστυνομία έδωσε επίσης στη δημοσιότητα στοιχεία που δείχνουν ότι ο ύποπτος έχει προηγούμενα προβλήματα με το νόμο, με προηγούμενα αδικήματα ναρκωτικών.

Η έρευνα συνεχίζεται, θα σας κρατάμε ενήμερους.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/