Η Ταϊλάνδη διοργανώνει εκδήλωση για την Ημέρα κατά της Διαφθοράς, ο Privy Councilor λέει ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός είναι σοβαροί για τον τερματισμό της διαφθοράς

Η Ταϊλάνδη διοργάνωσε μια εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα κατά της Διαφθοράς νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα, ενθαρρύνοντας όλους τους ανθρώπους στην Ταϊλάνδη να πολεμήσουν κατά της διαφθοράς. Της τελετής έναρξης προήδρευσε ο σύμβουλος του μυστικού στρατηγού Paiboon Khumchaya.

Είπε στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση ότι ο Πρωθυπουργός αντιμετωπίζει σοβαρά την καταστολή της διαφθοράς.

Επισήμανε ότι υπάρχουν πολλές υποθέσεις διαφθοράς ενώπιον των δικαστηρίων στην Ταϊλάνδη.

Όλοι οι πολίτες στην Ταϊλάνδη πρέπει να βοηθήσουν στην επίλυση του ζητήματος της διαφθοράς που συχνά πηγάζει από την εξουσία και την απληστία, είπε.

Είπε ότι δεν είναι εύκολο να εξαλειφθεί η διαφθορά.

Ο Privy Councilor είπε ότι είναι πλέον καιρός οι ηγέτες να βρουν τρόπους να λύσουν ζητήματα διαφθοράς. Και για το ACT να καθοδηγήσει τους εθελοντές και τους σχετικούς τομείς για την εξάλειψη της διαφθοράς.

Ο στρατηγός Paiboon δεν δίστασε να κατηγορήσει τους δημοσίους υπαλλήλους. κάτοχοι πολιτικών αξιωμάτων· και επιχειρηματίες της από κοινού άντλησης χρημάτων από την κυβέρνηση ενώ ξοδεύουν κρατικούς προϋπολογισμούς.

Κατηγόρησε τις τρεις ομάδες διεφθαρμένων ανθρώπων ότι ευθύνονται για την Ταϊλάνδη που αγωνίζεται να αναπτυχθεί.

Δεν είναι μόνο η οικονομική απληστία που κρατά πίσω τη χώρα, αλλά και η επιθυμία τους για επαγγελματική ανέλιξη, είπε.

Πηγή: Εθνικό Γραφείο Ειδήσεων της Ταϊλάνδης

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/