Η Πατάγια είναι η δέκατη πέμπτη πόλη με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο, η Μπανγκόκ παραμένει το νούμερο ένα

Πηγή: MasterCard Index

Η Μπανγκόκ ήταν η πόλη με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο το 2018 για τέταρτη συνεχή χρονιά, μπροστά από το Παρίσι και το Λονδίνο, σύμφωνα με την κατάταξη που συνέταξε η Mastercard Inc.

Η πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης φιλοξένησε περισσότερους από 22 εκατομμύρια διεθνείς ταξιδιώτες που διανυκτέρευσαν, σύμφωνα με τον τελευταίο Παγκόσμιο Δείκτη Πόλεων Προορισμού της Mastercard. Το Παρίσι και το Λονδίνο ακολούθησαν στη δεύτερη και τρίτη θέση με λίγο πάνω από 19 εκατομμύρια το καθένα.

Η Pattaya μπήκε στη δέκατη πέμπτη θέση. Αν και οι δυτικοί επισκέπτες έχουν μειωθεί λόγω της ισχύος του μπατ και της παγκόσμιας οικονομίας, οι Ινδοί υπήκοοι και οι Κινέζοι έχουν διατηρήσει τον συνολικό αριθμό.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/